VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAHRAMAN POLİS KADINA BÖYLE MÜDAHALE ETTİ...

21 Ocak 2015

  HABER-KAMERA: MURAT ÇELİK Tepecik Mahallesi’nde evlenen kızıyla görüşemediğini iddia eden bir kadın, üzerine benzin döküp kendisini ...

HABER-KAMERA: MURAT ÇELİK

Tepecik Mahallesi’nde evlenen kızıyla görüşemediğini iddia eden bir kadın, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Kadının dalgınlığından yararlanan polis üzerine atlayarak betonun üzerinden karla kaplı alana düşerek etkisiz hale getirdi. 

 Olay, Tepecik Mahallesi Şehit Mustafa Değercan Sokak’ta meydana geldi. Bir otopark firmasında çalışan Şerife Uzun isimli kadın, bir süre önce evlenen kızı Çeşminaz K.’nın kendisiyle görüşmediğini ifade ederek benzinle kendini yakmak istedi. Geçtiğimiz ay da kendisini yakmaya çalışan kadın, aynı bölgede ikinci kez eylem yaptı. Üzerine benzin döken kadın kızıyla görüşmek istediği söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları yetersiz kaldı. Şerife Uzun’un kendine zarar vermesi ihtimaline karşı polisler ellerine aldıkları yangın tüpleriyle tetikte bekledi.

 Yaklaşık bir saat boyunca polisin ikna etmeye çalıştığı kadının dikkatini dağıtmak için çaba harcandı. Kadının bir anlık dalgınlığından yararlanan sivil polis üzerine atlayarak etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan kadın karakola götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.