VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EMİNE DAVARCIOĞLU'NDAN DUYGU YÜKLÜ VEDA...

19 Ocak 2015

Bolu Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni Başkanı Orkide İka, görevi teslim aldığı Bolu Belediye Başkan Yardımcısı ...

Bolu Kadın Girişimciler Kurulu’nun yeni Başkanı Orkide İka, görevi teslim aldığı Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu’na teşekkür plaketi verdi. Davarcıoğlu, “Kadının olmadığı yerde toplum ringe tek koluyla çıkar” dedi.

Bolu Kadın Girişimciler Kurulu, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıda basının karşısına geçerek kendilerini tanıttı. Eski Başkan Emine Davarcıoğlu’na bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı, Kadın Girişimciler kurulu yeni başkanı Narin Orkide İka tarafından plaket verildi.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIM"

Teşekkür konuşması yapan ve 6 yıldır Bolu Kadın Girişimciler Kurulu’nun başkanlığını yapan Emine Davarcıoğlu, “6 yıldan bu yana kadın girişimciler kurulu başkanlığını yaptıktan sonra şunu hissettim. Arkadaşlarım gerçekten çok iyi, çok başarılılardı. Odamızla da çok uyumlu çalıştık. Onların desteği ile bugünlere geldik. Fakat hissettiğim ise ben arkadaşlarımı motive etmekte zorlanıyordum. Çünkü belediye benim çok uzun zamanımı alıyordu. Onun için bu dönem yapamayacağımı söylemiştim. Bu bir bayrak yarışıydı, devretmek istedim. Bana ihtiyacınız olduğu noktada her zaman yanınızdayım” dedi.  

“RİNGE TEK KOLLA ÇIKARSINIZ”

“Bu bir kadın dayanışmasıdır. Kadının olmadığı bir yerde diyorum ki tek kolla ringe çıkmış gibi hisseder toplum kendini. Bu nedenle her zaman kadın erkeğinin yanında olmalıdır. Kadın her şeyden önce anadır toplumu yetiştiren, eğiten, büyüten dolayısıyla kadına verilen değer, emek, eğitim topluma verilen bir emektir. Bu duygu ve düşüncelerimle yeni seçilen arkadaşlarıma bu çıktıkları güzel yolda başarılar diliyorum.”

1 yorum yapılmış
  • mehmet ay
    19 Ocak 2015 • 13:00
    hayirli ugurlu olsun Allah utandirmasin.yeni görevinizde basarilar dilerim.Artik bayanlarda söz sahibi olmali....
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.