VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

EĞİTİMDE BEKLEDİĞİMİZ BAŞARI GELDİ...

17 Ocak 2015

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26-27 Kasım 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda Bolu’da 120 sorudan 120'sini yaparak Türkiye birinciliğini paylaşan 8 öğrenciye hediyeler verdi. 

 Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ömer Eru, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, okul müdürleri, okul aile birlik başkanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

“BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI”

Öğrenciler ile sohbet eden Vali Zahteroğulları, “Bu toplantı en mutlu olduğum basın toplantısıdır. Sizlerle çocuklarımızın başarısını paylaşmak istiyoruz. Benim vali olarak elbette farklı görevlerim var. Yeni projeleri zaman zaman duyuruyoruz, gündeme getiriyoruz. Göreve geldiğimden bu yana arkadaşlarla bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Tabi bu kamu hizmetlerinin başında sağlık, eğitim gibi kamu hizmetleri geliyor. Hep diyoruz. Bolu’da her şey var, başarının da olması lazım. Bolu’nun eğitimde Türkiye sıralamasında çok daha ön sıralarda olması en büyük lazım. Arzu ettiğimiz yerde olmamamız bizleri çok üzen hususlardan bir tanesidir. Bolu'daki okulların durumunu ve eğitimini sadece sınav sonuçları ile ölçmüyorum. Ben çocuklarımızdan böyle bir başarı bekliyordum. Benim için sürpriz olmadı ama böyle bir sonucu görmekten de son derece mutluyum" ifadelerine yer verdi.

 Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, 8 öğrenciyi, ailelerini ve öğretmenleri tek tek

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.