VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR"

13 Ocak 2015

Karacasu yolunda geçtiğimiz günlerde yeni yapılan kanalizasyon hattının patlaması sonrasında hattın içinden çıkan malzemeler herkesi ...

Karacasu yolunda geçtiğimiz günlerde yeni yapılan kanalizasyon hattının patlaması sonrasında hattın içinden çıkan malzemeler herkesi şaşkına çevirdi. Kanalizasyon hattından, çuval, ayakkabı ve demir parçaları çıktı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Kanalizayon hattının içinden çıkanları görünce insan gerçekten hayretler içinde kalıyor” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu’da görev yapan gazetecilerle basın toplantısında bir araya geldi. Yılmaz, Karacasu yolunda yeni yapılan kanalizasyon hattında yaşanan patlamayla ilgili olarak konuşurken çarpıcı detaylara yer verdi. Yılmaz, “O kanalizasyon hattını o bölgeye yeni çekmiştik. Patlaması bizi de çok şaşırttı. Şu an hala patlamaya neden olan konuyu tespit edebilmiş değiliz. Ancak, arkadaşlar şu ana kadar kanalizasyondan çıkartılan malzemelere bakınca hayretler içinde kalmışlar. Kanalizasyonun içinde demir parçasından çuvala kadar, giysiden ayakkabıya kadar bir çok malzeme çıkartıldı. Bazen insanın gerçekten hafızası almıyor. Bu maddeler kanalizasyonun içine nasıl giriyor anlayabilmiş değiliz” dedi.

"ÇUVALIN ORADA NE İŞİ VAR?”

“Maalesef insanların iyi niyetle bir kenara attığı malzemelerin nereye gittiğinin farkında olmuyor. Ondan sonra da ne oluyor. Kanalizasyon tıkanıyor ve patlama yaşanıyor. Patlama sonrasında da vay efendim cami kirlendi evler pislik içinde kaldı diyebiliyoruz. Çuvalın kanalizasyonun içinde ne işi var Allah aşkına? İnsanlarımız kendisine ve çevresine zarar verecek hareketlerden kaçınmamız lazım.”  

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.