VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MİLLİ GÖRÜŞ GENÇLİĞİNDEN FRANSA TEPKİSİ...

12 Ocak 2015

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Kaya, “Fransa da Peygamberimize hakaret eden dergiciler için ...

Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Kaya, “Fransa da Peygamberimize hakaret eden dergiciler için sevgi yürüyüşü düzenlenecek ve bu yürüyüşe katılmak için tüm randevularını iptal eden Başbakan Davutoglu’da katıldı. Bu yürüyüşler Ortadoğu'da öldürülen masum milyonlarca Müslüman için neden düzenlenmiyor. Türkiye neden öncülük etmiyor. Söylenecek tek bir söz var yazıklar olsun” dedi.

SP Bolu Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Emin Kaya düzenlediği basın toplantısında, “Geçtiğimiz günlerde Fransa'da 2’si polis 12 kişi Chorlie Hebdo Dergisi'ne gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Herkes olayın kim ya da kimler tarafından gerçekleştirildiğini merak ederken olayın arkasından yine Batının kendisi çıktı. Fransa kurulduğu günden bu yana başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyada terör estirip 19. ve 20. Yüzyıl’da Dünya sömürü dizeninin ağır topraklarından olan 21. yy. geldiğimizde ise sömürgeciliğin diğer ismi olan emperyalizm ile karşımıza çıktı. Yine başta İslam coğrafyası olmak üzere dünyanın birçok yerinde askeri üsler ve binlerce asker bulunduran Fransa, bu ülkede Müslümanların katledilmesinde hep baş aktördü.”

“CİBUTİ’DE NİJERYA’DA RÜZGAR EKEN FRANSA ŞİMDİ FIRTINA BİÇİYOR”

“Dünya haritasına bir göz atıldığında adı birçok kimse tarafından bilinmeyen Afrika ülkelerinde demi Fransa'nın askeri üslerinin bulunduğu ve Fransız askerlerinin bu ülkede cirit attığı görülüyor. Özellikle 20. yy da Afrika'da ki yeraltı zenginliklerini emen ve buradaki ihsanları açlığa sefalete terk eden Fransa milyonlarca Müslüman’ın kanına girerken flaşlar hiç bu kadar yoğun patlamıyordu. Afganistan da Irak'ta Senegal’de Cibuti’de Nijerya’da rüzgar eken Fransa şimdi fırtına biçiyor.”

“SÖYLENECEK TEK BİR SÖZ VAR YAZIKLAR OLSUN”

“Bu sorunun cevabı bugün cevaplanacak Fransa'da Peygamberimize hakaret eden dergiciler için sevgi yürüyüşü düzenlenecek ve bu yürüyüşe katılmak için tüm randevularını iptal eden Davutoglu da katılacak. Bu yürüyüşler Orta Doğuda öldürülen masum milyonlarca Müslüman için neden düzenlenmiyor. Türkiye neden öncülük etmiyor. Söylenecek tek bir söz var yazıklar olsun.”

 “AKP İLE CHP ARASINDA FARK YOK”

“Dünya'da ve Türkiye'de bu olaylar meydana gelirken Bolu'da neler oluyor. Bolu'da da AKP ve CHP gençlik kollarının çocukça hareketleriyle karşı karşıdayız. Neymiş CHP gençlik kollarından ihraç edilen 4 gence AKP gençlik kolları sahip çıkacakmış. Yine soruyoruz 4 gence AKP Sahip çıkacak peki ya AKP'ye kim sahip çıkacak. Biz yıllardır söylemiyor muyuz? AKP ile CHP'nin arasında bir fark yoktur.”

“TÜRKİYE’DE 2 TANE PARTİ VAR”

“Unutulmamalıdır ki, zamanında Erbakan hocanın arkasından oyun oynayanlar 4 tane genci kukla gibi oynatırlar. Gelinen bu nokta AKP siyasetinin bitik halde olduğunun göstergesidir. Türkiye ve Dünya gündeminde siyaset üretemeyen 1 AKP, gençler üzerinde de hiçbir siyaset üretememiştir. Bunu 2 hafta önce açtığımız fikir duvarında görmekteyiz. Birkaç gencimiz hariç çoğu gencimizin Türkiye siyaseti halkında düşüncelerinin olmadığını, böyle bir idealden uzak olduklarına şahit olduk. Ve yine unutulmamalıdır ki Türkiye’de 2 tane parti vardır. Biri Milli Görüş Saadet Partisi biri ise diğerleridir.”

5 yorum yapılmış
  • Dikkatli Göz
    11 Ocak 2015 • 13:00
    Çocuklar bu işleri bırakın. Başkanın sağ arkasında dikilen "çocuk" göğsünde Amerikan Bayrağı var. Sen ne anlatıyorsun? Polatmış güleyim bari!
  • goz cikaran
    11 Ocak 2015 • 13:00
    Heee haber deki herşey doğru tastikledin ama oradaki cengaverin giysisine takıldı gözün doğru mu? :) Haklisin bi o yanlış olmuş.. Neyse de kolaysa o zaman buyur sen cikta millet seni alkislasin...!
  • Ferman Beyazıt
    11 Ocak 2015 • 13:00
    Dikkatli Göz.Milletin ne giydiyle ilginmeyi bırak.Ne konuşulmuş ona bak.Ayrıca fotorafı çeken muhabir arkadaş cocukları arkaya alıp fotografı çekiyor.Fotograf üzerinden yorum ve haber yapılıyor.Ayrıca Acıklamayı yapan arkadaş Gençlik Kolları başkanı değil,yardımcısıdır.Polat alemdar olayına gelince bizim iğrendiğimiz bir ismi bize kim yakıştırmışsa gidip ona söyleyin bunları.Ortada polatlık bir durum yok.Basın açıklaması var.Okuyun biraz..
  • ÇOK DİKKATLİ GÖZ
    12 Ocak 2015 • 13:00
    Dikkatli göz keşke ayrıntılardan çok içeriğe dikkatli baksaydın..Hiç yoktan ne söylenmek istediğini birazcık olsun anlardın.Ayrıca fotoğrafı bu şekilde paylaşan sözde gazeteci arkadaşı da tebrik (!) etmek lazım.Çok önemli bir mevzunun bahsedildiği bir açıklamayı küçük düşürmek için baya bir uğraşmış ve rengini belli etmiş.
  • Sercan
    12 Ocak 2015 • 13:00
    Konuşmalarınız ile eylemleriniz arasında fark varsa burada sorun büyük demektir..Saadet partisi gençliğine yakışmayan giyim kuşam, yabancı hayranlığı...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.