VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ KAR TATİLİYLE İLGİLİ KONUŞTU

12 Ocak 2015

  Vali Ahmet Zahteroğulları, bu açıklamasından 30 dakika sonra 13 Ocak Salı günü okulların 1 gün ...

Vali Ahmet Zahteroğulları, bu açıklamasından 30 dakika sonra 13 Ocak Salı günü okulların 1 gün tatil edildiğini duyurdu.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, yoğun kar yağışının başlamasının ardından kar tatili ile ilgili olarak www.ozgurbolu.com’a konuştu. Zahteroğulları, “Hiçbir zaman keyfi tatil yapmadık. İlerleyen saatlerde kar yağışının yoğunluğuna göre karar vereceğiz” dedi.

Kar yağışı Bolu kent merkezinde şiddetini artırırken, okulların tatil edilip edilmeyeceği merak edilirken, telefonla ulaştığımız Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, “Şu anda kar yağışının duruma bakıyoruz. Öğrencilerimiz istedi diye hiçbir zaman tatil yapmadık. Çok sayıda öğrencimiz bir şekilde araçla okullarına ulaşıyor. Bekleyip ilerleyen saatler içinde kararımızı vereceğiz” diye konuştu.

1 yorum yapılmış
  • anneyim
    12 Ocak 2015 • 13:49
    bu kar tatili mevzuuu neden bu kadar çok uzuyor anlamadım.Bırakın keyfi yorumları siyasi ayakları ortada olan en önemli gerçek hava şartları çok kötü kar buz evim okula 200 metre evet ulaşım sorunu servis sıkıntısı yok belki ama bugün sabah okula gönderdiğim çocuğum öğlen yemeğine geldiğinde ayakları dizlerine kadar sırılsıklamdı değiştirip okula geri gönderdim. okul idaresi tenefüste bahçeye çıkarmıyor ayrıca teşekkür ederiz ama 200 mt yolu gidene kadar çocuk dizlerine kadar ıslanmışve ders bitene kadar bu çocuk ıslak kalıyor bu havada su almayan bot çizme yok. yerler buz küçücük çocuklar kayıp düşse, saçaklardan kar buz kütleleri düşüyor altında kalsa çocuk bunu düşünemez artı kar buz çocuklar için en güzel oyun zaten ve daha bir sürü olumsuzluk kusura bakmayın benim çocuğumun hayatı sağlığı bu gün yarın bu ay yada bu yıl okulda öğreneceği herşeyden daha önemli okuln tatil olmasını istemeyen bir çok veli de çocuklarının eğitimini düşündüğü için değil çocukların evde olmasından duydukları rahatsızlıktan bırakın valiye milli eğitime sarmayı önce insan hayatıııı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.