VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YILDIZ OYUNCU SATILDI MI?

12 Ocak 2015

Kadrosunu devre arası transferleriyle güçlendirmek isteyen Boluspor’da kafaları karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Kulübe yakın ...

Kadrosunu devre arası transferleriyle güçlendirmek isteyen Boluspor’da kafaları karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, takımın yıldız oyuncusu Emre Kılınç, Süper Lig ekibine satıldı. Ancak transferin devre arası mı yoksa sezon sonu mu gerçekleşeceği sır gibi saklanıyor.

 

HABER: MURAT ÇELİK

 

Ligin ilk devresinde inişli çıkışlı grafiğiyle formsuz bir görüntü çizen Boluspor, devre arasında kadrosunu güçlendirmenin planlarını yapıyor. Birçok isimle temasta bulunan transfer komitesi, takviyeler için sıcak görüşmeler yapıyor. Ancak ortaya atılan bir iddia ise gündemi bomba gibi sarstı. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, kırmızı beyazlı takımın yıldız oyuncusu Emre Kılınç, Süper Lige satıldı. Spor camiasındaki isimler, gerçekleşen transfer için, “Dört büyükler değil ancak şampiyonluk yaşamış bir takıma satıldı” deyince gözler Bursaspor’a çevrildi. Genç yıldızın Beşiktaş ve Trabzonspor kulüplerinin listesinde olduğu öğrenilirken, bir talibin de Bursaspor olduğu ortaya çıktı. Emre Kılınç’ın satıldığı yönündeki iddialar doğrumudur bilinmez ancak kulüpten genç oyuncu ile ilgili habere nasıl yanıt verileceği merakla bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.