VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"CHP'LİLER SANCI YAŞAMAYA BAŞLADILAR"

11 Ocak 2015

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “CHP’nin Bolu’dan milletvekili çıkarması imkansız. Onlarda bunun farkında olduğu için ...

AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, “CHP’nin Bolu’dan milletvekili çıkarması imkansız. Onlarda bunun farkında olduğu için sancı yaşamaya başladılar” dedi.

Yapılan anketlerde CHP’nin Bolu’da oy oranının yüzde 18 olduğuna dikkat çeken AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, “Son Cumhurbaşkanlığı seçiminde "Çatı" adayının Bolu'daki aldığı oy yüzde 32. Bunu ne kadarı CHP'nin, ne kadarı MHP'nin, ne kadarı paralelin? Bunu paylaştığımızda, ismini dahi zikretmek hoş değil. CHP milletvekili zaten seçilemeyeceğini görüyor. Son alınan oy oranı bunu zaten gösteriyor. Bunun yüzde 10-15'ini MHP'ye versek o zaman diyorsunuz ki CHP'nin hiç oyu kalmadı. Yüzde 10'unu versek yüzde 20 kalıyor, paralelin de oyunu 1-2 puan desek yüzde 20'nin altına düşen bir CHP var. Zaten ben gerçek CHP'nin oyunun da maksimum yüzde 18 olduğunu görüyorum. Diğer oylar gezen oylardandır” şeklinde konuştu.

Coşkunyürek ayrıca, “CHP'nin Bolu'da çok iddialı bir yapısı zaten yok. Uzun yıllarda Bolu halkı CHP'ye milletvekilliği vermemiştir. Kendilerine yerel seçimlerde de Cumhurbaşkanlığı seçiminde de gereken cevabı verdi. 2015'te yapılacak seçimlerde de gereken cevabı verecektir. Böylelikle de Bolu'ya hizmet edecek gerçek hizmet adamları, milletvekillerimiz Ak Parti'den çıkacak ve Bolu'ya hizmet etmeye el birliği ile devam edecek” diye konuştu.

Kaynak: www.bolugazetesi.com.tr

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    10 Ocak 2015 • 13:00
    Meclis kürsüsünden yemin haricinde konuşamayanlar neden bahsediyorlar.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.