VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

İÇİŞLERİ BAKANI EFKAN ALA ABANT'A HAYRAN KALDI...

11 Ocak 2015

İçişleri Bakanı Efkan Ala, yoğun Ankara programından kaçarak ailesiyle birlikte tatil için Abant Tabiat Parkı’na ...

İçişleri Bakanı Efkan Ala, yoğun Ankara programından kaçarak ailesiyle birlikte tatil için Abant Tabiat Parkı’na geldi. Bakan için yoğun güvenlik önlemleri alınırken, Bakan Ala gazetecilerden görüntü almamaları konusunda ricada bulundu. Bakan sadece Bolu’da görev yapan gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, ailesiyle birlikte tatil için Abant’a geldi. Cumartesi akşamı Abant’ta bulunan Abant Place Otel’e giriş yapan Ala, Pazar günü eşiyle birlikte göl etrafında yürüyüş yaptı. Siyah şapkası, siyah atkısı ve gözlükleriyle yürüyüş yapan Bakan Ala, kendisini bekleyen gazetecilerin yanından geçerken bir süre sohbet etti. Abant’a hayranlığını dile getiren Efkan Ala, daha sonra İHA Muhabiri Bülent Velioğlu, DHA Muhabirleri Mutlu Yuca, Taner Bayar ve TRT Muhabiri Ufuk Çilesizoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çekti.

1 yorum yapılmış
  • Minny
    10 Ocak 2015 • 13:00
    Dünya güzelliklerinin bir araya geldiyi," Harika Bolu "da bu soğuk kış günlerinde görev yapan her kese Allahtan kolaylık dilerim...özellikle, "Süpermen"e...;)
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.