VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERE TATİL SONRASINDA KÖTÜ HABER!

7 Ocak 2015

Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, “İlerleyen günlerde, öğretmenlerimiz günlük eğitim programının sonuna ilave dersler ...

Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, “İlerleyen günlerde, öğretmenlerimiz günlük eğitim programının sonuna ilave dersler ekleyerek ya da gerekirse Cumartesi ve Pazar günleri öğrencilerimizi okula çağırarak, müfredatta eksik kalan dersleri tamamlayacak” dedi.

Kar yağışı nedeniyle Bolu’da 2 gün kar tatili verilmesinin ardından öğrencilerin eksik kalan derslerinin tamamlanacağını ifade eden Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, “İlerleyen günlerde, öğretmenlerimiz günlük eğitim programının sonuna ilave dersler ekleyerek ya da gerekirse Cumartesi ve Pazar günleri öğrencilerimizi okula çağırarak, müfredatta eksik kalan dersleri tamamlayacak. Bunun başka çaresi yok. Sayın Valimiz de kar tatili kararları sonrası sosyal medya aracılığıyla öğrencilerimize bu uyarıyı önceden yapmıştı. Bu uygulamayı yapmak mecburiyetindeyiz” diye konuştu. Çavuşoğlu, ilave ders uygulamasının birinci döneme yetişmemesi durumunda, ikinci döneme de sarkabileceğini dile getirdi.

www.boluekspres.com Mehmet Korkusuz

1 yorum yapılmış
  • melih ışık
    9 Ocak 2015 • 13:00
    benim haftasonu dershanem var hafta ici zaten 11 saat ders koydular ne ara gitcem ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.