VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

NİJERYALI OYUNCU BOLUSPOR'A DOĞRU!

6 Ocak 2015

Boluspor, Wisla Krakow'un kanat oyuncusu Emmanuel Sarki için geri sayıma başladı.   27 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu ...

Boluspor, Wisla Krakow'un kanat oyuncusu Emmanuel Sarki için geri sayıma başladı.

 

27 yaşındaki Nijeryalı futbolcuyu Cuma günü başlayacak olan Antalya kampına yetiştirmek isteyen transfer komitesi, futbolcu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

HIZLI ADAM EKSİLTİYOR

Nijeryalı golcü Emmanuel Sarki, Polonya liginde Wisla Krakow formasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Hızlı adam geçmesi birebirlerde attığı çalımlar ve sırtı dönük adam geçmesiyle gündeme gelen Sarki, 2’inci yarıda Boluspor’a çok şey katabilir. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer’in, bu transferin olmasını çok istediği gelen haberler arasında.

KAMPA KATILMASI BEKLENİYOR

Ligin ikinci yarısına 9 Ocak Cuma günü Antalya’da start verecek olan kırmızı beyazlılarda, Sarki’nin büyük bir aksilik olmazsa Boluspor’un kampına katılacağı gelen haberler arasında yer aldı.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

Nijerya 17 Yaş Altı Milli Takımı'nda John Obi Mikel ve Chinedu Obasi gibi isimlerle oynayan, bir dönem Chelsea'nin de transfer gündemine gelen Sarki'nin, sağ kanatta da forma giyebildiği ve duran turan toplarda etkili olduğu belirtildi.

Büyük babası Haitili olan Sarki, Ağustos ayında Haiti Milli Takımı'na çağrıldı.

 

EMMANUEL SARKİ KİMDİR?

Doğum tarihi : 26 Aralık 1987 (yaş 27)

Doğum Yeri    : Kaduna, Nijerya Yeri

Pozisyon         :Orta Saha Oynama

Şu anki takımı :Wisla Krakov

Boluspor ve Emmanuel Sarki flörtü, Polonya ve dünya basının geniş yer buldu.

1 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    17 Ocak 2015 • 13:00
    nijeryalı boluspor için yalan oldu.sonra gs talip dendiki gsnin zaten gavurlardan hazımsızlık yapan okadar çok karın ağrısı varki nüshil ilaçına ihtiyacı var zaten chedju pandev danny eboue ambrabat schneider muslera bruma dzemali derken gavurların sürüsüne bereket sanki sarki düşünecek hali kalmış gibi bide sarkiye talip olmuşmuşmuş.almıycaksanız almıycaz deyin.alamadık deyin.kadroyu luizle doldurduk deyin kibongu göndermeyince alamıyoruz deyin mertce söyleyin yada prijoviçi satıp alacağız deyin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.