VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

POLİS İNTİHAR ŞÜPHESİNİ ARAŞTIRIYOR

6 Ocak 2015

Polis, sabah saatlerinde bir inşaatta kol ve bacakları kırık halde bulunan CHP eski Merkez İlçe ...

Polis, sabah saatlerinde bir inşaatta kol ve bacakları kırık halde bulunan CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan’ın  intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Polis inşaatta yaptığı incelemede sadece Sinan Ayhan’ın ayak izine rastladı.  

 Edinilen bilgiye göre, Sinan Ayhan’ın kendi ifadesine göre üç kişinin kendisini kaçırarak 2 gün boyunca alıkoydukları ve bu sabah 5’inci katından atıldığını iddia ettiği apartmanda polisin yaptığı ilk incelemede tek kişinin ayak izine rastlandı. Kendisini bulan yan taraftaki hane sakini Naciye Gürbüz isimli vatandaş da apartmanda başka iz bulunmadığını doğruladı.

CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan daha önce üç kez kaçırıldığını ve işkence gördüğünü belirtmiş, fakat her seferinde bu iddilarıyla ilgili araştırma yürüten polis bu iddialarıyla ilgili herhangi bir bulgu elde edilememişti.

'ANNEEEE!' FERYATLARIYLA UYANDILAR

 Bugün sabah 07.10’da Hattat Emin Barın Caddesi’ndeki bir evde ikamet eden Naciye Gürbüz isimli vatandaş dışardan gelen “Anneeee!” feryatlarına uyandı. Dışarı çıkıp baktığında Endüstri Meslek Lisesi’nin arka kapısının karşısında bulunan kendilerine bitişik komşu inşaat halindeki apartmanın bahçesinde bir kişinin yaralı olarak inlediğini gördü. Gürbüz hemen ambulansı ve polisi aradıklarını belirtti.

BELİNDE VE BACAĞINDA KIRIK, SAĞ TARAFI FELÇ

 Yaralı olarak İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırılan Sinan Ayhan’ın burada yapılan ilk tetkiklerinden sonra belinde meydana gelen kırık nedeniyle sağ tarafının felç olduğu, ve sağ bacak kemiğinin de kırık olduğu tespit edildi. Sinan Ayhan’ın Beyin Cerrahisi’nde ameliyata alındığı belirtildi.

KENDİSİNİ ÜÇ KİŞİNİN KAÇIRARAK APATMANDAN AŞAĞI ATTIKLARINI BELİRTTİ

 Sinan Ayhan yaralı olarak verdiği ilk ifadesinde; 4 Ocak Pazar gecesi kendisini üç kişinin kaçırdığını ve Askerlik Şubesi’nin arka tarafındaki bir inşaat halindeki apartmanda iki gün boyunca işkence ederek alıkonulduğunu, bu sabahta aynı aparrtmanın 5’inci katından aşağı kendisini attıklarını söyledi.

  OLAY YERİNDE BAŞKA AYAK İZİNE RASLANMADI

  Sinan Ayhan’ın bu ifadesi doğrultusunda polis geniş çaplı bir araştırma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları dahil birçok alanda çalışma yapan polis, Sinan Ayhan’ın yaralı olarak bulunduğu apartmanda ve bahçesinde yaptığı ilk incelemede, karlı zeminlerde sadece bir kişinin ayak izini bulabildi. Bu ayak izlerinin de sadece Sinan Ayhan’a ait olduğu ögğrenildi.

SİNAN AYHAN NEDEN BAĞIRARAK YARDIM İSTEMEDİ

Sinan Ayhan’ın kaçırıldığını ve iki gün boyunca alıkonulduğunu belirttiği inşaat halindeki apartmanın şehrin merkezinde ve her yanında ikamet edilen birçok ev bulunuyor. Ayrıca geceleri eksi 5 dereceleri bulan soğukta bahse konu inşaatın içinde donmamak için herhangi bir ısıtıcı kullanılması gerekiyordu. Herhangi bir ısıtıcının da bulunmadığı inşaat halindeki apartmanda iki gün boyunca donmadan yaşanması mümkün görünmediği gibi, Sinan Ayhan’ın neden bir imdat çığlığı atarak yardım istemediği, akıllara; "Yine bu da mı bir senaryo" sorusunu getiriyor.

       Bu nedenlerle, daha önce üç kez kaçırılma iddialarında bulunan CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan’ın bu kez intihar eyleminde bulunmuş olabileceğinden şüphe ediliyor.

Kaynak: www.bolununsesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.