VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİNAN AYHAN BULUNDU!

6 Ocak 2015

Pazar gecesinden beri kayıp olan CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan bu sabah saatlerinde ...

Pazar gecesinden beri kayıp olan CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan bu sabah saatlerinde yaralı olarak bulundu. Belinde bir çatlak, kol ve bacaklarında kırık olduğu tespit edilen Sinan Ayhan, polise verdiği ilk ifadesinde kendisini kaçıran şahısların inşaatın 5’inci katından aşağı attıklarını belirtti.

 

Bolu’da daha önce üç kez kaçırıldığı iddiasıyla gündeme gelen CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan, iki gün önce yine kaybolmuştu. Bu sabah saatlerinde, bu kez yaralı olarak bulunan Sinan Ayhan’ın belinde bir çatlak ve bacaklarında kırık olduğu tespit edilerek, İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde ameliyata alındığı belirtildi.

 

Bir inşaatın bahçesinde yaralı bulundu…

 

Geçtiğimiz yıl iki kez üst üste kayıplara karışan ve en son kayboluşundan sonra bir inşaat içersinde bulunan ve kendisinin 3 kişi tarafından kaçırıldığını iddia eden CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan, iki gün önce bir kez daha kayıplara karışmıştı. Sinan Ayhan'ın ailesi yine kaçırılmış olabileceği gerekçesiyle polise başvurmuştu.

Sinan Ayhan bu sabah saatlerinde Hattat Emin Barın Caddesi’nde bir inşaatın bahçesinde yaralı olarak bulundu. Sinan Ayhan polise verdiği ilk ifadesinde; 4 Ocak Pazar akşamı Askerlik Şubesi’nin arka tarafından kendisini üç kişinin kaçırdığını belirterek, iki gün boyunca kendisine işkence yapıldığını ve bu sabah saatlerinde de inşaatın 5’inci katından kendisini aşağı attıklarını belirtti.

 

Daha önceki kaçırılma iddiaları     

 

Bolu’da daha önce üç kez kaçırıldığı iddiasıyla gündeme gelen CHP eski Merkez İlçe Başkanı Sinan Ayhan, iki gün önce yine kaybolmuştu. Bu kez yaralı olarak bulunarak hastaneye getirilen Sinan Ayhan’ın belinde bir çatlak ve bacaklarında kırık olduğu tespit edildi. Ayhan'ın İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'nde ameliyata alındığı belirtildi. Sinan Ayhan'ın daha önceki kaçırıldığını belirten iddialarında herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadığı için inandırıcı gelmemiş ve polisin de bütün araştırmalarına rağmen, kaçırıldığına dair bir iz bulunamamıştı. Sinan Ayhan'ın polise verdiği ifadeler doğrultusunda polis ekiplerinin çok yönlü araştırma başlattığı belirtildi. 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.