VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ GÜNLERDİR ONLARLA UĞRAŞIYOR!

5 Ocak 2015

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, günlerdir kar tatili bekleyen öğrencilere twitter hesabından dikkat çekici yanıtlar vererek, ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, günlerdir kar tatili bekleyen öğrencilere twitter hesabından dikkat çekici yanıtlar vererek, “Önce eğitim! Tatile az kaldı! Eğitimi ve ulaşımı engelleyecek hava şartları olmadığı sürece tatil yok.tlf nu bırakın ve derslerinize bakın!” dedi.

 

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 5 Ocak gününe kadar arar verilirken, öğrenciler bugün yine ders başı yaptı. Ancak gençlerin tatil sevdası bir türlü bitmedi. Günlerdir kendisine twitter hesabından mesaj atan öğrencilerle bir bir ilgilenen ve sorularını yanıtlayan Vali Ahmet Zahteroğulları, bu kez örneklerle öğrencilerin karşısına çıktı. “Yine mi tatil yok” diyen bir öğrenciye yanıt veren Vali Zahteroğulları, “Önce eğitim! Tatile az kaldı! Eğitimi ve ulaşımı engelleyecek hava şartları olmadığı sürece tatil yok.tlf nu bırakın ve derslerinize bakın!” dedi.

Fotoğraflı gönderme

Vali Ahmet Zahteroğulları, “Bu konuda benden yeni bir karar ve tweet beklemeyin. Hepinize başarılar diliyorum. İyi akşamlar” mesajını paylaşarak cevap vermeyi bıraktı. Zahteroğulları’nın ayrıca Japonya’da araçların boyunu bile aşan karda yürüyen insanların görüldüğü fotoğrafı paylaşarak, “Burası Japonya ve okullar tatil edilmiyor. Siz daha kar yağmadan tatil istiyorsunuz” demesi dikkat çekti.

1 yorum yapılmış
  • bolulu
    4 Ocak 2015 • 13:00
    o zaman bu ülkede bir çok şeyin yapılmaması gerek ilk örneği maden ocakları oradaki ve buradaki maden ocaklarının arasında 50 dünya fark var bence diğer ülkeleri örnek alacağımıza kendi ülkemizi geliştirmeye kafa yorun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.