VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ ALİ ERCOŞKUN İLK KEZ BÖYLE KONUŞTU...

2 Ocak 2015

 Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeni Yıl Gazetesi’ne 2015 yılının Haziran ...

 Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin Yeni Yıl Gazetesi’ne 2015 yılının Haziran ayında yapılan seçimler öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Yeniden milletvekili adayı olamaması durumunda hiç üzülmeyeceğini söyleyen Ercoşkun, “Bugüne kadar yapmış olduğumuz görevlerin onurunu ve gururunu hiçbir şeye değişmem” dedi. Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın aday adaylığı ile ilgile olarak, “Alaaddin Bey herhangi bir göreve talip olursa bunu kendine göre ölçüp, biçmiştir. Biz buna saygı duyarız” dedi.

 

Yeni yılla birlikte gözler Haziran ayında yapılacak olan milletvekili seçimlerine çevrildi. Kulislerde Ak Parti’den çok sayıda ismin aday adaylığı için görüşmeler yaptığı konuşulurken, mevcut milletvekili Ali Ercoşkun’dan samimi açıklamalar geldi. Çok sayıda ismin milletvekilliği için adının geçmesini olumlu bulan Ali Ercoşkun, “Ak Parti Bolu’da, her üç kişiden ikisinin oyunu alan bir partidir. En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 66’lık oy oranlarına ulaştık. Böylesine büyük bir camiada az sayıda aday adayı olması bir kere tabiata aykırı. Çok sayıda aday olması partinin zenginliğini gösterir” diye konuştu.

“BU İŞ NASİP MESELESİ”

Milletvekilliğinin hak meselesi değil nasip meselesi olduğunu ifade eden Ercoşkun, “Uzun yıllar siyasi bir hayattan sonra cenabı hak nasip etti. Biz de Bolu’ya hizmet etmeye çalıştık. Onur ve gurur kaynağı bir görevi yürütüyoruz. Hem hizmet etmenin gururu var, hem de üç bin yıllık medeniyet tarihinde ilk kez halkın oylarıyla seçilmiş Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeni Türkiye yolunda yol arkadaşı olmanın gururunu yaşıyoruz. Ailem, çocuklarım ve gelecekte torunlarım için gururla yad edilecek bir görevdeyim. Dediğim gibi bir nasip meselesidir. Önümüzdeki dönem de nasip olursa yaparız. Aday olan arkadaşları da aynı sevgi ve muhabbetle kucaklarız. Karar ne çıkarsa da saygı duyarız” şeklinde konuştu.

 

“ALAADDİN BEY ÖLÇÜP, BİÇMİŞTİR”

 

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın milletvekilliğine sıcak bakmadığını belirtmesi üzerine kararına saygı duyacağını söyleyen Ali Ercoşkun, “Alaaddin Yılmaz bizim büyüğümüz. Refah Partisi döneminde biz il yönetiminde görev alırken, Alaaddin Yılmaz’ın o süreçlerde de siyasi çalışmalarında birlikteliğimiz vardı. Partinin kuruluşu sırasında da birçok işi birlikte yürüttük. Daha sonra çeşitli kademelerde görev yaparken de mesai arkadaşı olduk. Ak Parti’nin kurucu il başkanı ve üç dönemdir Belediye Başkanı olarak Bolu’ya yaptıklarını hepimiz biliyoruz, görüyoruz ve takdir ediyoruz. Alaaddin Bey, herhangi bir göreve talip oluyorsa bunu kendine göre ölçüp, biçmiştir. Biz buna saygı duyarız. Eğer böyle bir şey nasip olursa da en iyi şekilde yapacağından şüphemiz yok” ifadelerini kullandı.

“PARTİ İÇİ GRUPLAŞMA DEDİKODULARI YALAN”

Geçtiğimiz dönemlerde parti içerisinde Ömer Sayın, Alaaddin Yılmaz ve kendisi adına gruplaşmalar olduğunu yönündeki dedikodulara da açıklık getiren Ercoşkun, “Öyle bir şey olmadığı halde varmış gibi lanse ediliyordu. Az önce de söylediğim gibi partinin her kademesinde görev yaptım. Kurucular tarafındaki çarşaf listenin belirlenmesinden tutun, kimin il yönetimi ve kimin ilçe yönetiminde olacağına kadar en iyi bilenlerden birisiyim. Önceki süreçte suni olarak çıkartılan bu söylemler sadece ve sadece parti içindeki yanlış yol ve yöntemlerle oluşturulan süreçlerden kaynaklandı. Yüksel Bey’in il başkanı olmasını özellik arzu ettiğimi ifade etmek isterim. Çünkü her iki kanadı da bilir. Hangi açıdan bakarsanız bakın, eksik bulmak isterseniz bulursunuz. İl kongresi doğru bir iş yapıldığını ortaya koyuyor. Sayın Başbakan’ımızın bu kongreden ne kadar memnun olduğunu gördük. O kadar üretilmeye çalışılan fitne fesada rağmen aldığımız seçim sonuçları ortadadır” şeklinde konuştu.

“HİÇ ÜZÜLMEM”

Haziran ayında yapılacak seçimde yeniden milletvekili olmaması durumunda hiç üzülmeyeceğini vurgulayan Ercoşkun, şöyle konuştu;

“Açıkçası üzülürüm diyemem. Şöyle bir şey söyleyeyim; bugüne kadar yapmış olduğumuz görevlerin onurunu, gururunu hiçbir şeyle değişmek mümkün değil. Dolayısıyla eğer fırsat olursa hizmet etmeye devam ederiz. Ama olmazsa da hizmet etmenin çok farklı yol ve yöntemleri olur. O süreçlerde devam ederiz. Kesinlikle üzülmem.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.