VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ'DEN YAŞLILARA TELEVİZYON SÖZÜ....

1 Ocak 2015

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları, 2014 yılının son dakikalarında Bolu'da bulunan huzurevi ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları, 2014 yılının son dakikalarında Bolu'da bulunan huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Zahteroğulları çifti, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek yeni yıla merhaba dediler. Vali, yaşlı bir amcanın odasına televizyon istemesi üzerine yetkililere talimat verdi. Vali, “İsteyen bütün yaşlılarımızın odasına televizyon temin edelim” dedi.

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları, Bolu'da bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ile İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi'ni ziyaret ederek, 2014 yılının son dakikalarını huzurevi sakinleri ile geçirdi. Vali Zahteroğulları, eşi Mahire Zahteroğulları ve Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı ile ilk olarak İzzet Baysal Vakıf Huzurevi'ni ziyaret etti. Yanında hediyeler ile gelerek huzurevi sakinlerini ziyaret eden Vali Zahteroğulları, tüm yaşlılarla tek tek sohbet ederek hatırlarını ve hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.

TELEFONU VALİ BEY AÇTI

Huzurevinde kalan Selfinaz ninenin yanına oturan Vali Ahmet Zahteroğulları yaşlı kadınla sohbet ederken, Selfinaz ninenin telefonu çaldı. Telefonunu açmaya çalışan Selfinaz nine başarılı olamayınca telefonu eline alan Vali Zahteroğulları, "Alo Selfinaz ninenin telefonu, kendisine veriyorum" dedi. Telefonu açtığı sırada Vali Zahteroğulları'nın bir süre sohbet edip telefonu Selfinaz nineye vermesi gülüşmelere neden oldu. Ziyarette ayrıca yatalak oldukları için ziyarete gelemeyen huzurevi sakinlerinin de odalarına giderek onlarla sohbet ettiler ve hediyeler verdiler.

VALİ’DEN TELEVİZYON TALİMATI…

Vali Ahmet Zahteroğulları ile eşi Mahire Zahteroğulları daha sonra ise İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi'ne gittiler. Buradaki ziyarette huzurevi sakinlerinin mutlulukları gözlerinden okunurken, yine tüm yaşlılarla sohbet edilip, hediyeleri takdim edildi. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları ziyaretlerde ayrıca huzurevi sakinlerine hizmetlerden memnun olup olmadıkları, isteklerinin olup olmadığını da sordu. İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi'nde kalan bir yaşlı bir amcanın, ‘Odalarımıza televizyon istiyoruz’ talebi üzerine yetkililere talimat verdi. Vali Zahteroğulları, “İsteyen bütün yaşlılarımızın odasına televizyon temin edelim” dedi .

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.