VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR MBİLLA'YA KANCAYI TAKTI

1 Ocak 2015

HABER: Oğuz AKYÜZ Boluspor devre arasında transfer harekatına hazırlanıyor. Teknik Direktör Reha Erginer, Samsunspor forması giyen ...

HABER: Oğuz AKYÜZ

Boluspor devre arasında transfer harekatına hazırlanıyor. Teknik Direktör Reha Erginer, Samsunspor forması giyen  forvet Mbilla Etame’nin alınması için ısrarcı olduğu öğrenildi.

Boluspor’da defans oyuncusu Reko’nun sakatlanmasının ardından Gürcü oyuncu ile yollar ayrılırken, yabancı oyuncu kontenjanı açılan kırmızı beyazlı ekibimiz, Samsunspor’da forma giyen ve mutsuz olduğu için takımdan ayrılmak istediği ifade edilen Mbilla Etame’nin peşine düştü. Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, yönetime forvet oyuncunun alınması için ısrarcı olduğu belirtildi.

MBİLLA ETAME’NİN KARİYERİ

26 yaşındaki Kamerum’lu oyuncunun Türkiye kariyeri 2008 yılında Adanaspor ile başladı. 5 sezon boyunca Adanaspor’da forma giyen golcü oyuncu 142 lig maçında 62 gol atarak adından sıkça söz ettirdi. 2013-2014 sezonunda Azerbeycan’ın Khazar Lankaran takımında forma giyen oyuncu, 32 maçta 11 gol kaydetti. 2014-2015 sezonunda Samsunspor’a transfer olan Mbilla, 14 karşılaşmada 4 gol kaydetti. Kariyeri boyunca 201 maçta 81 gol atan oyuncunun Samsunspor’da mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediği iddia edildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.