VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HASTANE YÖNETİCİLERİ DEĞİŞİYOR

31 Aralık 2014

Bolu’da sağlık sektöründe yeni yapılanmanın sinyallerini Kamu Hastaneleri Birliği’nin yeni Genel Sekreteri Opr. Dr. Metin ...

Bolu’da sağlık sektöründe yeni yapılanmanın sinyallerini Kamu Hastaneleri Birliği’nin yeni Genel Sekreteri Opr. Dr. Metin Tahaoğlu verdi. Bolu Ekspres Gazetesi’nden Ebru Eyvazoğlu’na konuşan Tahaoğlu, göreve başladıktan sonra yeni yönetimde yer alacak isimleri kamuoyu ile paylaşacağını söyledi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat Özmen, vedalaşarak 31 Aralık itibariyle görevinden ayrıldı. Murat Özmen’in yerine atanan İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Başhekim yardımcılığı yapan Çocuk Cerrahı Op. Dr. Metin Tahaoğlu, görevine başlamaya hazırlanıyor.

İSİMLER NETLEŞTİ

Op. Dr. Metin Tahaoğlu, yönetimde görev alacak isimleri belirlediğini ve resmi olarak göreve başladığında yeni bir kadroyu kamuoyuna açıklayacağını söyledi. İzzet Baysal Köroğlu Devlet Hastanesi, AİBÜ Araştırma Uygulama Hastanesi ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde görevlendirilecek isimlerin netleştiğini dile getiren Tahaoğlu, “1 Ocak itibariyle görevime başlıyorum. Yönetim kadrosu belirlendi. Göreve resmi olarak başladıktan sonra kadroyu da kamuoyu ile paylaşacağız. Bolu’ya en iyi şartlarda sağlık hizmeti verebilmek için çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

SAĞLIK MÜDÜRÜ DE ONAYLADI

İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Arık da yeni Genel Sekreter Metin Tahaoğlu’nun kendi ekibini kurduğunu söyleyerek, “Kamu Hastaneleri bizden bağımsız olduğu için Metin Tahaoğlu kendi ekibini oluşturmaya çalışıyor. Yönetim kadrosunda kimler görev alacak resmi olarak bize de bildirilmedi. Yeni bir yıl ile birlikte yeni bir kadro ile sağlık hizmetleri verilmeye başlanacak” dedi.

www.boluekspres.com Ebru Eyvazoğlu

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.