VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP’LİLER BUNU DA YAPTI!

31 Aralık 2014

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Teşkilatı bir grup, yılbaşı kutlamalarını protesto etmek amacıyla İzzet ...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Teşkilatı bir grup, yılbaşı kutlamalarını protesto etmek amacıyla İzzet Baysal Caddesi’nde hediye dağıtan Noel Baba’yı, Osmanlı padişahının talimatıyla Yeniçeri’ye kovalattı.

Yılbaşı kutlamalarını protesto eden BBP Bolu Başkanı Mahmut Alan ve bir grup partili, İzzet Baysal Caddesi’nde tiyatro gösterisi sergiledi. Noel Baba ile Osmanlı Padişahı’nın karşılaşmasını konu alan oyun dikkat çekti. Sahnelenen oyunda, Noel Baba’nın cadde üzerinde yürüyen vatandaşlara hediye dağıttığını gören Osmanlı padişahı, talimat vererek Yeniçeri’nin Noel Baba’yı derhal şehirden atmasını emretti. Bunun üzerine Noel Baba’yı önüne katan Yeniçeri kovalamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar ne olup bittiğinden habersiz gösteriyi şaşkınlıkla izledi.

“NOEL HIRİSTİYAN BAYRAMIDIR”

Noel Bayramı’nın Müslümanları ilgilendirmediğini söyleyen BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan, “Bildiğiniz üzere yeni bir yıla giriyoruz. İlk başta yeni yılın hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bizim halkımızın esasında Hıristiyanların yılbaşı anlayışı ile aynı şeklinde baktığına inanmıyorum. Daha çok eğlence olarak bakıyor. Ama biz sırf tırnaklarını bile keserken Yahudilere benzemeyelim diye tırnak kesiş sırasını değiştiren bir Peygamberin ümmetiyiz. Mesaj vermek istedik. Bu Noel Hıristiyan Bayramı’dır. Biz Müslümanlara yakışmıyor. Bir Hıristiyan ne zaman 7 kişi bir danaya girerse o zaman kutlarız diyorum. Yeni yılın tüm Müslüman alemine hayırlar getirmesini diliyoruz. Espritüel, kimseyi kırmadan mesaj vermek istedik” şeklinde konuştu.  

1 yorum yapılmış
  • Umut Zafer GÜMÜŞ
    31 Aralık 2014 • 13:00
    BDP İL BAŞKANI VE İL TEŞKİLATINA YAPTIĞI DUYARLI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM.. SÜPERSİNİZ.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.