VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLER VALİ'Yİ MESAJ YAĞMURUNA TUTTU...

30 Aralık 2014

Kar yağışı Bolu kent merkezinde etkili olurken öğrenciler Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı okulların tatil edilmesi ...

Kar yağışı Bolu kent merkezinde etkili olurken öğrenciler Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nı okulların tatil edilmesi konusunda twitter’dan mesaj yağmuruna tuttular.

Geçtiğimiz yıl dönemin Valisi İbrahim Özçimen tarafından kar yağışı nedeniyle okullar birkaç kez tatil edilirken, bu yıl öğrencilerin beklediği karar çıkmadı. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, hamile ve engelli öğrencilere kara tatili verince, öğrenciler twitter’dan Vali Zahteroğulları’nı mesaj yağmuruna tuttular.

“3 GÜN DUA EDECEĞİM SANA ÖZEL”

Bir öğrenci, “Vali Amca Çarşamba ve Cuma tatil yap. Allah rızası için. 3 gün dua edicem sana özel” ifadelerine yer verdi. Vali Zahteroğulları, öğrencilerin mesajlarını retweet yaparak derse devam mesajı verdi.

1 yorum yapılmış
  • Fuat karaosman
    29 Aralık 2014 • 13:00
    Ne tatili ya allah aşkına... Biz çocukken yarim metre karda bir saatlik yolu ve de yürüyerek gittik ve olmedik . simdi kapıdan alıp okula bırakıyorlar yapmayın ya.iki çocuğum var ayrıca. bir gün demek bir yillik geri kalmaktir bilinir ki en büyük savaş cahillige karşı yapilan savasdir...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.