VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLULU YOLCULAR CANLARINI ZOR KURTARDI

29 Aralık 2014

Yunanistan’dan İtalya’ya giden ve Adriyatik Denizi’nde ilerlediği sırada yangın çıkan Yunan feribotta yolculuk yapan Mudurnulu ...

Yunanistan’dan İtalya’ya giden ve Adriyatik Denizi’nde ilerlediği sırada yangın çıkan Yunan feribotta yolculuk yapan Mudurnulu Adnan Uslupat ve eşi Berrin Uslupat kazadan canlarını zor kurtardı.

Yunanistan’dan 480 yolcu ve mürettebatıyla sefer yaptığı sırada yanmaya başlayan İtalyan Norman Atlantic adlı arabalı feribottan 190 kişinin kurtarıldığı, 1 kişinin ise hayatını kaybettiği belirtildi. Kurtarılan 13 Türk yolcu arasında bulunan Mudurnulu Adnan Uslupat ile Eşi Berrin Uslupat’ında bulunduğu ortaya çıktı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Mudurnu’da Hacı Abdullahlar Konağı sahiplerinden olan ve İzmir’de tekstil işiyle uğraşan Adnan Uslupat’ın eşi Berrin Uslupat ile birlikte İtalya gezisine çıktıkları belirtildi. Yangından sonra gemiden kurtarılan 190 kişinin arasında bulunan Uslupat Ailesi’nin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, İtalya’da bir hastanede gözetim altında tutuldukları öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.