VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAĞIŞCILAR VAKFI'NA 100 BİN DOLAR BAĞIŞLADI

25 Aralık 2014

Bolulu iş adamı Haldun Taşman New York’ta kuruluşunu yaptığı Türk Hayırseverler Vakfı (Turkish Phılanthropy Fu) ...

Bolulu iş adamı Haldun Taşman New York’ta kuruluşunu yaptığı Türk Hayırseverler Vakfı (Turkish Phılanthropy Fu) üzerinden Bolu Bağışçılar Vakfı'na  100 bin dolar bağışta bulundu.

Bolu’lu iş adamı Haldun Taşman New York’ta kuruluşunu yaptığı Türk Hayırseverler Vakfı’ndan Bolu Bağışçılar Vakfı’na 100 bin dolar bağış yaptı. Konu hakkında açıklama yapan Bolu Bağışçılar Vakfı Başkanı M. Şerafettin Erbayram, “Haldun bey ve eşi Nihal hanım vakfımızın kuruluşundan itibaren birçok defa bağışlarda bulundu, kendilerine teşekkürlerimizi sunarız. Havale 23.12.2014 tarihi itibari ile hesabımıza ulaştı. Vakfımızın ana varlığı bu bağış ile 1.575.000 TL ulaştı. Bu meblağ bize yılda ortalama 150.000 TL gelire vesile oluyor. Ayrıca üyelerimizin taahhüt ettikleri yıllık aidat tutarı olan, 100.000 TL ile birleştiğinde ‘Daha Güzel Bir Bolu’, ‘Yaşam Seviyesi Yükselmiş Bir Bolu’ amaçlarında vakfımıza ulaşan projeleri destekleme imkanı vermektedir” dedi.

Erbayram, “Vakfımız bütün Bolululara açık olup arzu eden Boluluların üye olmasını bekleriz” diyerek yeni yılın başta Taşman ailesine olmak üzere tüm Bolululara sağlık ve mutluluklar getirmesini temenni etti.

www.boluekspres.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.