VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YETKİLİNİN O SÖZLERİ ŞAŞIRTTI...

25 Aralık 2014

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve il yönetimi kaymakamlıktan izin alarak ...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bolu İl Başkanı Mahmut Alan ve il yönetimi kaymakamlıktan izin alarak yaşam odası olmadığı ve işçilerin yer altında yemek yediği iddiasıyla Gökçesu’da bulunan bir maden ocağına gittiler. BBP’li yöneticiler ile maden ocağı yetkilileri arasında uzun süreli tartışma yaşandı. Bir yetkili, “Bende yer altında yemek yiyorum. Ne var bunda” dedi.

  

Bolu’nun Mengen İlçesine bağlı Gökçesu beldesinde bulunan Kuzey Anadolu Madencilik A.Ş.’de maden işçilerinin olumsuz şartlarda çalıştırıldığı iddiası üzerine BBP İl Başkanı Mahmut Alan ve il yönetimi kaymakamlıktan izin alarak maden ocağına gittiler. Ocağın önüne geldiklerinde yetkililere maden ocağında yaşam odası olup olmadığını ve işçilerin yemeklerini nerede yediklerini sordular. İl Başkanı Alan, işçilerin ye altında yemek yedikleri ve ocakta yaşam odası olmadığını ihbarını aldıklarını belirterek yetkililerden konuyla ilgili bilgi vermelerini istedi.

TARTIŞMA YAŞANDI

Maden ocağı yetkilileri ile BBP’li yöneticiler arasında uzun süre tartışma yaşandı. Yetkililer BBP İl Başkanı Alan’a, “Buraya ne hakla geldiniz. İzin belgeniz var mı?” diye sordu. İl Başkanı izin belgesini gösterince tartışma alevlendi. Ocak yetkilileri BBP’lilere uzaklaşmalarını söyledi. Yaşanan tartışmalar sonrasında maden ocağı yetkilileri ocağa girerek uzaklaştılar.  

 Maden ocağında görevi bir kişi, “Bende yer altında yemek yiyorum. Ne var bunda. Siz mevzuatı nereden biliyorsunuz” ifadelerini kullandı. BBP İl Başkanı Mahmut Alan ve partililer yaşananlara tepki göstererek maden ocağından ayrıldılar.

6 yorum yapılmış
  • kömürcü
    24 Aralık 2014 • 13:00
    kardeşim sen bir siyasi partinin il başkanısın sanane maden ocağından sen otur oturduğun yerde sen maden müfettişimisin bunları mustafa destici görmüyormu bu ne ya bu görev sana 2 numara büyük
  • yt
    24 Aralık 2014 • 13:00
    o işçilerin haklarını yiyorlarsa eğer o madenden yedikleri ekmek burunlarından elbet gelir . Tek temennimiz bir işçinin bile kılına zarar gelmemesi
  • Mustafa Oluturk
    25 Aralık 2014 • 13:00
    Kömürcü söylediklerin cok acımasız sen gibiler para icin menfaat ugruna insan canını hice sayabilirsiniz ama Mahmut abi gibi adamlar yanınıza koymaz cahil cahil konusup insanların canını sıkmayın isinize geldigi gibi davranmayın
  • Yener
    25 Aralık 2014 • 13:00
    Sevgili madenci kardesim sen otur oturdugun yerde demissin ancak bu zamana kadar gercek sorumlular yerlerinden kalkarak hic bir sey yapmadiklari gibi rant ve yagmacilarin somurulerine de alet olmuslardir. Simdi ise bu genc arkadas memleketinin sorunlari ile ilgilenerek gundem yaratmakta ve en azindan bir felaket olmadan kamuoyunu dikkatini cekmektedir. Bir duzceli olarak mahmut alan arkadasi canigonulden tebrik ediyorum. Boyle duyarli davranislar diger siyasi parti ve sivil toplum orgutlerinede ornek olmasini diliyorum.
  • s.o
    25 Aralık 2014 • 13:00
    Komurcu bu başkan bu insanların iyiliğini düşündüğü için gidip keşif yapmış bu olayı takdir etcegin yerde sanane lafını kullanamaz sın ...
  • Musa ÖZTÜRK
    25 Aralık 2014 • 13:00
    Kömürcü <<<<< Sen boş boş konuşacağına Adam Olda, adını soy adını bi yaz önce..!!!! sen kimsin lan Mahmut Alan'a otur oturduğun yerde diyosun. adam kötü bişeymi yapmış almış izin belgesini elinei maden ocağının çalışma şartlarını gözden geçirmek istemiş. Sen maden ocaklarının patronlarının yalakasımısın ki adama maden müfettişimisin diye söyleniyosun.!! işine bak işineee... tabi yapacak bi işin varsa..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.