VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

YETKİLİLER DUYARSIZ KALMADI!

25 Aralık 2014

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi ile Akpınar Mahallesi Çarıkçıoğlu Sokak’ın kesiştiği noktaya yapılan yaya geçidi kafaları ...

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi ile Akpınar Mahallesi Çarıkçıoğlu Sokak’ın kesiştiği noktaya yapılan yaya geçidi kafaları karıştırdı. Özgürbolu’nun haberinden sonra yaya geçidinin önü açıldı. Ekipler geçidin önünde bulunan levhaları da kaldırdı.

 

HABER: MURAT ÇELİK

İzzet Baysal Caddesi’ndeki bir yaya geçidi önüne kurulan engeller görenleri hayretler içinde bıraktı. Akpınar Mahallesi Çarıkçıoğlu Sokak ile İzzet Baysal Caddesi’nin kesiştiği noktaya yaya geçidi yapıldı. Ancak bu yaya geçidinin diğerlerinden bir farkı vardı. Yoldan karşıya geçmek isteyen bir kişi yaya geçidini aştıktan sonra refüje çıkıyor. Daha sonra yön tabelalarıyla karşılaşan yaya, onu da aştıktan sonra bu kez trafik ışıklarına çarpıyor. Yaya o ışıkları da aşabilirse tam anlamıyla karşıya geçmiş oluyordu. Sadece yayaların değil, bisiklet ve engelli araçlarının da geçemediği yaya geçidinde bugün çalışma başlatıldı. Ekipler, geçidin önündeki beton refüjü yıkarak yön tabelalarını da kaldırdı. Haberimizin ardından yaya geçidi şimdi daha rahat kullanılır hale geldi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.