VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DAVUTOĞLU ÇİFTİ İÇİN 2 BİN FİDAN DİKİLDİ...

24 Aralık 2014

  Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Bolu İl Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ...

Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti Bolu İl Kongresi'ne katılan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu adına, Bolu Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Davutoğlu çifti için toplam 2 bin fidan dikildi. Davutoğlu, katıldığı programlarda kendisine plaket verilmemesini, bunun yerine fidan dikilmesini istemişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatı sonrasında Bolu’da fidan dikimi gerçekleştirildi. Davutoğlu Bolu'da katıldığı programlarda kendisine plaket verilmemesini, bunun yerine fidan dikilmesini istemişti. Uygulama Davutoğlu’nun hafta sonu Bolu’ya gelişinde hayata geçirildi.

Bolu Valiliği Koordinesinde Bolu Orman Bölge Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında; Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu adına Göynük Orman İşletme Müdürlüğü Ilıca Orman İşletme Şefliği Kilciler Köyünde 100 adet sedir, 150 adet ladin ve 750 adet karaçamdan oluşan toplam 1.000 adet fidan ile eşi Dr. Sayın Sare Davutoğlu adına Göynük Orman İşletme Müdürlüğü Ilıca Orman İşletme Şefliği Boyacılar Köyünde 40 adet sedir, 200 adet ladin ve 760 adet karaçamdan oluşan toplam 1.000 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

1 yorum yapılmış
  • gül
    23 Aralık 2014 • 13:00
    her yapılan yanlışın üzerine gidiyoruz biz türk halkı öyle bi özelliğimiz var ama yapılan iyilikler güzellikleri hiç takdir etmiyoruz. Helal olsun size sayın başbakan çok güzel bir davranış
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.