VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

OKUL MÜDÜR YARDIMCILARI BELİRLENDİ

24 Aralık 2014

Vali Ahmet Zahteroğulları’nın onayı ile Bolu Merkez ilçe ve tüm ilçelerdeki okullara yeni müdür yardımcılarının ...

Vali Ahmet Zahteroğulları’nın onayı ile Bolu Merkez ilçe ve tüm ilçelerdeki okullara yeni müdür yardımcılarının atamaları yapıldı. Ataması yapılan 163 müdür yardımcısından 11’i yatılı okullarda, geriye kalan 152’si ise diğer okullarda görev yapacak. Müdür yardımcılarının 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın 2. yarısından itibaren görevlerinin başında olacağı bildirildi.

Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, beklenen okul müdür yardımcıları atamalarının yapıldığını kaydetti. Vali Zahteroğulları’nın onayının ardından Bolu Merkez ve ilçelerde yeni 163 müdür yardımcısı görev yapacak. Çavuşoğlu “Sayın Valimizin onayıyla 163 yeni müdür yardımcısı devreye girdi. Bu arkadaşlarımızın 11’i yatılı okullarda müdür başyardımcısı, geriye kalan 152’si de müdür yardımcısı. Merkez ilçe ve ilçelerimizde bulunan bütün okullarımıza birer, ikişer olmak üzere atanmış bulunuyor” dedi.

“ BENİM MÜDÜR YARDIMCIM ŞÖYLEYDİ, BÖYLEYDİ’ DİYEMEYECEK”

Atamaların nasıl yapıldığı hakkında bilgi veren Bolu Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, her müdürün yaptığı seçimle kendi kadrosunu oluşturduğunu bildirdi. Çavuşoğlu, “Müdür yardımcısı atanırken daha önce müdür yardımcılığı yapanlardan 4 yılını doldurmayanlar devam ediyor, dolduranlar ya başka okula atandı ya da kendi okulunda kaldı veya ilk kez müdür yardımcısı olanlar da oldu. Müdür yardımcılarımızı yeni atanan ve daha önceden devam eden okul müdürlerimiz seçtiler. Yani her okul müdürü kendi kadrosunu kurdu. Özgürce hiçbir baskı altında kalmadan kendi kadrolarını kurmuş oldular. Yani bundan sonra bir müdüre başarı durumu sorulduğu zaman ‘Benim müdür yardımcılarım şöyleydi, böyleydi’ diyemeyecek hiç kimse. Hep beraber çok çalışacaklar” diye konuştu.

www.koroglugazetesi.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.