VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA AKIL ALMAZ OLAY...

22 Aralık 2014

www.bolununsesi.com Kamuran Alagözoğlu’nun ÖZEL HABERİ…  Bolu akıl almaz bir haberle sarsıldı. 16 yaşındaki çocuk, evlilik dışı ...

www.bolununsesi.com Kamuran Alagözoğlu’nun ÖZEL HABERİ…

 Bolu akıl almaz bir haberle sarsıldı. 16 yaşındaki çocuk, evlilik dışı ilişkiden hamile kaldı. Kız bebeği hastanenin tuvaletinde doğuran 16 yaşındaki D.D., korkuyla bebeği hastanenin çöp kutusuna atarak kaçtı. 16 yaşındaki kızı hamile bırakan şahsın 18 yaşında olduğu ifade edildi. Polis 16 ve 18 yaşındaki anne ve babayı kısa sürede gözaltına aldı.

İŞTE HERKESİ ŞOKE EDEN OLAY

Evlilik dışı ilişkiden hamile kalan 16 yaşındaki çocuk, hastanenin tuvaletinde doğurduğu bebeğini yine aynı hastanenin çöp kutusuna atarak ortadan kayboldu. Polis kısa sürede çocuğun annesini ve babasını yakalarken, bu olayın kamuoyundan sır gibi saklanması dikkat çekti.

KLOZETİN İÇİNE DOĞURMUŞ

Tüyler ürperten olay İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde meydana geldi. Geçtiğimiz Cumartesi günü meydana gelen olayda 16 yaşındaki D.D. isimli kız çocuğu, hastaneye gelerek Çocuk Servisi’nde muayene için sıra aldı. Sıra beklerken saat 17.00 sıralarında hastanenin tuvaletine giren kız çocuğu burada hiç kimseye fark ettirmeden klozetin içine doğurduğu bebeğini, çöp kutusuna atarak ortadan kayboldu.

 BEBEĞİ TEMİZLİK PERSONELİ BULDU

 Hastenede temizlik personeli olarak çalışan bir bayan tuvaletleri temizlediği sırada çöp kutusundaki bebeği fark ederek çığlık attı. Temizlik personelinin çığlığına gelen hemşireler çöp kutusunda yeni doğmuş kız bebeğin canlı olduğunu anlar anlamaz hemen müdahale ederek yenidoğan bakım ünitesine aldılar. Tuvalette yapılan araştırmada kanlar içinde bırakılmış olan klozeti gören hemşireler, bebeğin burada doğurulmuş olduğunu anladılar.

 BEBEĞİN ANNE VE BABASI KISA SÜREDE YAKALANDI

Hastane yetkilileri tarafından olayın polise haber verilmesi üzerine kamera ve hastane muayene kayıtlarından yola çıkan ekipler, kısa sürede bebeğin 16 yaşındaki annesi D.D.’e ve daha sonra da 18 yaşındaki A. İsimli babasını gözaltına aldılar.

 BEBEĞİN BABASI KOMŞULARI ÇIKTI

 Bolu’nun K. Mahallesi’nde ikamet ettikleri belirlenen 16 yaşındaki D.D.’nin annesinin ikinci evliliğini yaptığı ve yeni eşinden 3 aylık bir çocuğu olduğu belirtildi. 18 yaşındaki A. İsimli gencin de aynı mahallede oturan komşularının çocuğu olduğu öğrenildi.  

İfadeleri alınan D.D. ve erkek arkadaşı serbest bırakıldı. D.D.'nin erkek arkadaşı ile evleneceği öğrenildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.