VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

DEV ADAMLAR PLAKA YAZDI!

22 Aralık 2014

TB3L’de mücadele eden temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı ezeli rakibi Düzce’yi 72-81 mağlup ederek ...

TB3L’de mücadele eden temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Takımı ezeli rakibi Düzce’yi 72-81 mağlup ederek plaka yazdı. Devler ligde oynadığı son 4 maçta 4 galibiyet aldı.

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Bolu Belediyespor Boluspor ligdeki 5. galibiyetine Düzce deplasmanında ulaştı. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, Düzce deplasmanında galibiyetle dönerken taraftarlarını mest etti. Komşu Düzce ilinde oynanan karşılaşma da kıran kırana bir mücadele ortaya koyan Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımımız gelecek haftalar içinde rakiplerine göz dağı verdi. Takımımız adına en skorer oyuncu 18 sayı ile Olcay ve Ersan olurken, 17 sayı ile Mehmet ise takımımızı sırtlayan diğer bir isim oldu. Karşılaşmanın ilk periyodunu ev sahibi takım 21-20 önde kapatırken ikinci periyotta da bu üstünlüğüne devam etti ve 38-33 ilk yarı sona erdi. İkinci yarıda büyük bir çekişme içinde geçen karşılaşma da Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol ortaya koyduğu oyun ile üçüncü periyotta 48-55 yaparak öne geçti. Son periyotta iki takım için üstünlük mücadelesi olurken Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol 72-81 skor ile karşılaşmayı kazandı. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol Olcay18, Ersan 18, Mehmet 17, Çağdaş 14, Taylan 9, Erkut 3, Serkan 2 sayılı ile galibiyeti getiren oyuncularımız oldu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.