VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU MÜJDELERİ VERDİ...

22 Aralık 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Kongresi’ne gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir dosya ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti İl Kongresi’ne gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir dosya verdi. Dosyanın içinde hayata geçirilmesi planlanan birbirinden önemli projeleri yer aldı. Başbakan Davutoğlu, Güney Çevre Yolu Projesi ile ilgili müjdeyi verdi. Güney Çevre Yolu Projesi Başkan Yılmaz'ın en büyük hayali. Proje ile D-100 karayolu güneye taşınacak...

AK Parti İl Başkanlığı kongresine katılmak üzere gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Bolu’nun taleplerini içeren dosya verildi. Başbakan Davutoğlu, dosya içerisinde kendisine ulaştırılan konular arasında yer alan Bolu’nun Kültür ve Turizm Bölgesi ilan edilmesi ve D-100 Karayolunun Bolu’nun güneyinden geçirilmesiyle ilgili talepler için kongrede söz verdi.

BAŞKAN PEŞİNİ BIRAKMADI

Başkan Yılmaz tarafından Başbakana sunulan dosya içerisinde, Bolu’nun Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi ilan edilmesi, D-100 Karayolu’nun kentin güneyine kaydırılarak, Güney Çevre Yolu’nun hayata geçirilmesi, Şehir Stadyumunun Karaçayır bölgesinde hayata geçirilmeye çalışılan Olimpik alana kaydırılması, Tekke ve Çele Barakları’na destek, Gölcük’de 5 yıldız otel yapılması için gerekli olan izin, Güney sulama kanallarının kapatılarak boru içerisine alınması, Karacasu-Gölcük arası teleferik ve ALP Kızağı Projesine destek, Karadere Suları’nın, Şehir içme Suyu şebekesine bağlanması için yürütülen çalışmaya destek istendi.

DAVUTOĞLU SÖZ VERDİ

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, il başkanlığı kongresinde kendisinden talep edilen bazı konular hakkında talimatlarını verdiğini belirterek, Bolu’ya söz verdi. Başbakan Davutoğlu, Bolu’nun Kültür ve Turizm Alanı ilan edilmesi için Kültür ve Turizm Bakanına talimat verdiğini belirtirken, Güney Çevre Yolu’nun da hayata geçirileceğini belirtti.

www.bolutakip.com Hakan Aydın

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.