VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ESKİ FUTBOLCU SİGARA YÜZÜNDEN HAYATINDAN OLDU!

21 Aralık 2014

Bir zamanlar Boluspor’da da forma giyen eski futbolcu ve antrenörlerden Ali Demir, yatağa bağımlı yaşadığı ...

Bir zamanlar Boluspor’da da forma giyen eski futbolcu ve antrenörlerden Ali Demir, yatağa bağımlı yaşadığı evinde hayata gözlerini yumdu.

Profesyonel eski futbolcu ve antrenörlerden Ali Demir, yatağa bağımlı yaşadığı evinde hayata gözlerini yumdu. Demir'in bir süre önce sigara kullanımına bağlı rahatsızlıklarından dolayı iki bacağı ve bir kolu kesilmişti. Uzun yıllar Türkiye 1. Liginde mücadele veren Hacettepe Futbol Kulübü takımında top koşturan, ardından Kastamonu, Mardin, Bolu, Antalya ve Manisa spor kulüplerinde de forma giyen Ali Demir, Ankara Orman Sporda futbolculuk ve 14 yıl kesintisiz teknik direktörlük yapmıştı. Yine o yıllarda ünlü tiyatrocu Yılmaz Erdoğan ve TRT'de futbol yorumculuğu yapan Tarık Üstün ve Bolu Sporlu Alaaddin'in hocalığını da yapan Ali Demir 66 yaşında hayatını kaybetti. Ankara'nın Kazan İlçesi Ulu Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ali Demir Kazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Demir'i son yolculuğuna Kazan Kaymakamı Murat Duru, Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, binlerce seveni ve futbolcu arkadaşları uğurladı. Cenaze töreninde Demir'in eşi Nimet Demir yakınlarının desteği ile ayakta dururken oğlu Bocce Milli Takım oyuncusu Necati Demir ve diğer 3 çocuğu da gözyaşı döktü.

 

AYAKLARI BU KEZ KASIKLARINDAN KESİLECEKTİ

Demir'in sigara yüzünden 44 yaşındayken damar tıkanıklığı nedeniyle kangrene çeviren sağ ayağını diz üstünden, kısa süre sonra da sol bacağı diz altından kesilmişti . Ali Demir, yaklaşık bir yıl önce de sol elinin kesilmesinin ardından ağrıları dinmeyince geçtiğimiz ay İbni Sina Hastanesine kaldırıldı. Doktorlar Demir'in, bu kez her iki bacağının da kasıklarından kesilmesine karar vermişti. Ancak ölüm riski nedeniyle narkoz verilmeden ameliyata alınacak olmasından dolayı Demir, korkusundan bu operasyonu kabul etmemişti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.