VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAR YAĞIŞI KAPIYA DAYANDI

19 Aralık 2014

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Türkiye'nin pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Türkiye'nin pazar gününden itibaren Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi. Bolu’da Pazar günü kar yağışı bekleniyor.

 Türkiye’nin Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmesi bekleniyor. Meteoroloji, 21 Aralık Pazar Günü akşam saatlerinde başlayacak kar yağışının Ankara-İstanbul otoyolunun, özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği uyarısında bulundu.

BATI KARADENİZ’DE ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye’nin 21 Aralık Pazar Günü öğle saatlerinden sonra Balkanlar üzerinden gelecek olan soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Pazar Günü Trakya, Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatı kesimlerinde başlayacak yağışların genellikle yağmur, akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Bilecik ve Kütahya ile Bursa’nın dağlık kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

 Pazar günü kar geliyor  Meteoroloji, 21 Aralık Pazar Günü akşam saatlerinde başlayacak kar yağışının Pazartesi Günü akşam saatlerine kadar Ankara-İstanbul otoyolunun, özellikle Kızılcahamam ile Düzce arasında kalan bölümünde ulaşımda aksamalara yol açabileceği uyarısında bulundu. İç ve doğu bölgelerde görülecek kar yağışına ve ardından meydana gelecek buzlanma ve don olayına karşı sürücüler başta olmak üzere vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.