VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN YILMAZ DOSYASINI HAZIRLADI

19 Aralık 2014

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Pazar günü Bolu’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na stadyumun taşınması ...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Pazar günü Bolu’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na stadyumun taşınması ve D-100 karayolunun güney çevre yoluna aktarılması konusunda yardım isteyecek. Başkan Yılmaz, dosyayı hazırladı.

Pazar günü bakanlarıyla birlikte Bolu’ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na sunulmak üzere dosya hazırlıkları devam ediyor. Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Yönetimi tarafından sunulacak olan talepler dosyaları için son hazırlıklar yapıldı. Bolu Valiliği ve AK Parti İl yönetimi tarafından hazırlanan ve içerisinde Bolu’nun son durumu ve acil ihtiyaçlarının yer alacağı dosyaların içerikli haklarında bilgi kamuoyuna sızmazken, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın olmazsa, olmazı iki konu üzerinde ısrarcı olacak.

STADYUM VE D-100…

Bolu Belediyesi’nin talepler dosyasını gözden geçiren Alaaddin Yılmaz’ın, üzerinde durduğu iki konunun olduğu belirtiliyor. Talepler dosyasında yer alan stadyumun taşınması ve D-100 karayolunun güney çevre yoluna aktarılması Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın önem verdiği ve üzerinde ısrar edeceği konular.

www.bolutakip.com

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.