VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ASKERLERDEN YAŞLILARA ANLAMLI ZİYARET

18 Aralık 2014

Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ve tugayda görevli askerler İzzet Baysal Vakıf ...

Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ve tugayda görevli askerler İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ettiler.   

 PKK terör örgütü ile yıllarca mücadele eden ve çok sayıda şehit veren Bolu 2. Komando Tugayı’nın Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer ve tugayda görevli askerler Sümer Mahallesi'nde bulunan İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek hem uzun uzun sohbet ettiler hem de hediye verdiler. Komutanlar yaşlı insanların masasına oturarak ikram edilen yemeklerden yediler. Ziyarette bazlı yaşlılar duygu dolu anlar yaşadılar.

KOMUTANDAN ANLAMLI KONUŞMA

Bolu 2. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Güneşer, “Gençlerimizin ayna karşısında görmediklerini yaşlılarımız tuğla parçasında görür. O yüzden genç arkadaşlarımıza tavsiyem yaşlı insanlarla irtibatlarını kesmesinler. Yaşlı insanlarla konuşarak ve ders alarak önümüzdeki yıllar için sağlıklı kararlar verirsiniz. Bu konuda ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’de bir milletin yaşlılara olan vefası o milletin bekasının göstergesi olduğunu söylemiştir. Bu hisleri göstermeyen insanların da geleceğe güvenle bakmaları mümkün değildir” dedi.   

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.