VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BBP AÇILIŞI MEHTER TAKIMI İLE YAPTI!

18 Aralık 2014

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin il başkanlığının açılış törenine katıldı.   Partisinin Bolu ...

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin il başkanlığının açılış törenine katıldı.

Partisinin Bolu İl Başkanlığı'nın açılış törenine katılmak üzere kente gelen Destici, mehteran takımıyla karşılandı. Karaçayır Mahallesi'ndeki il başkanlığı binası önünde partililerle tek tek tokalaşan Destici, ÖÇ Aracı (Öneri ve Çözüm Aracı)'nı ilgiyle inceledi. BBP Bolu İl Başkanı Mahmut Alan'ın parti üyeleriyle birlikte mahalle gezileri yaptığı aracı anlattığı Destici ilk kez karşılaştığı uygulama karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. İl Başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesen Destici, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Müslümanların yaşadığı ülkeler güvenli değil

 

Kardeş ülke Pakistan'ın acısını yüreklerinde hissettiklerini vurgulayan Destici, "Bu coğrafya, çok zor bir coğrafya. Pakistan, Afganistan, Hindistan, Ortadoğu, Irak, Suriye ve Filistin'de her gün onlarca, yüzlerce Müslüman hayatını kaybediyor. Müslümanların yaşadığı ülkeler güvenli değil. Müslümanların yaşadığı ülkelerde huzur ve barış bırakmadılar. Emperyalist ve küresel güçlerin, insanlık dışı her türlü uygulamayı yaptığını belirterek, "Biz Müslümanlar da maalesef birbirimizi yemeye ve tüketmeye devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

PKK Meşrulaştırılacak Dedik Oldu

Destici yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Çözüm süreci başladığında biz zaten demiştik ki, bu süreç çözüm süreci olmayacak bir bölünme ve parçalanama süreci olacak. Çünkü şunu söylemiştik, biz bu süreçle beraber eğer devam ederseniz, PKK meşrulaştırılacak dedik. Evet aynen öyle oldu PKK’yı meşrulaştırdılar ve işte bu tür algı operasyonlarıyla bakın televizyon ve gazetelerde, bebek katilinin İmralı canisinin gülen fotoğrafları var. Bebek katili masum ve şirin gösterilmeye çalışılıyor ve Türk milletine algı operasyonuyla alıştırılmaya çalışılıyor. Ben bu konuya çok sert bir şekilde değinmiştim. Sayın Başbakanımızın Baş Danışmanı Etyen Mahçupyan dedi ki bebek katilinin İmralı canisi; “Öcalan’ın kendisine verilecek itibara ihtiyacı yok zaten o kendisi 30 yıllık mücadelesiyle itibarını kazanmıştır” dedi. Etyen Mahçupyan’dan farklı bir yorum beklemediğinin altını çizen Destici ikisinin de aynı soydan aynı kökten geldiklerini belirterek, ‘Ama bunu Başbakanın baş danışmanı söylüyorsa eğer o zaman Başbakanımızda onun söylediğini yalanlamıyorsa tekzip etmiyorsa, o zaman ben bu sözü Sayın Davutoğlu söylemiş sayarım’ dedim ve bugüne kadar da Sayın Davutoğlu’nun bu konuda bir açıklaması olmadı. Sadece bu konuda değil pkk sözcülerinin bütün pervasız sözlerinde ve rest çekmelerinde ne sayın Davutoğlu’nun nede Cumhurbaşkanının, ne Hükümet sözcüsünün, ne parti sözcüsünün nede ilgili Bakanların maalesef gerekli cevapları gözükmedi” şeklinde konuştu.

14 Aralık operasyonuna da değinen Destici, sözlerine şöyle devam etti:

 

"17-25 Aralık operasyonları Türkiye'de var olan ve herkesin bildiği ama bir türlü açığa çıkaramadığı ya da açığa çıkmayan yolsuzlukların, hırsızlıkların, rüşvetin gün yüzüne çıkarıldığı tarihi günlerden birisi. Ama ne yazık ki bu Türkiye için bir temizlenmeye ve arınmaya dönüştürülmedi. Maalesef Türkiye'yi yönetenler bunun üzerini kapattılar. Takipsizlik kararına yapılan itirazlarda reddedilince 17-25 Aralık soruşturmaları tamamıyla kapatılmış oldu. Bu dosyalara takipsizlik kararı verilen hakimler ve savcılar bir nevi ödüllendirilerek, Yargıtay üyeliğine getirildiler" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.