VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BEŞİKTAŞ MAÇI BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR!

17 Aralık 2014

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. karşılaşmasının ...

Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası F Grubu 2. karşılaşmasının stadı resmi olarak henüz açıklanamadı. Atatürk Olimpiyat Stadı zemininin iki haftalığına bakıma alınmak istenmesi sebebi ile Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçını Bolu'da veya Sarıyer'de oynamak için Futbol Federasyonu'na başvuru yaptı.

Çaykur Rizespor Bolu'da oynamak istemedi

Futbol Federasyonu Çaykur Rizespor'un Bolu'da oynamaya sıcak bakmaması ve İstanbul'da oynama isteği üzerine siyah beyazlı kulübe maçın Bolu'da oynanamayacağını bildirdi. Bunun üzerine Federasyon'a Sarıyer'de gündüz oynama seçeneğini sunan Beşiktaş'a bu kez de yayıncı kuruluşun yayın akışını belirlemiş ve buna göre reklam anlaşmalarını yapmış olması gerekçe gösterilerek yine olumsuz cevap verildi.

Federasyon Olimpiyat Stadının bakımının ertelenmesini istedi

Futbol Federasyonu bu gelişmelerden sonra siyah beyazlıların statsız kalması ve maça 48 saatten daha az bir zaman kalmış olması sebebi ile Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden bakım çalışmalarını iki gün ertelemelerini istedi. Atatürk Olimpiyat Stadı yetkililerinden net bir cevap gelmemesi sebebi ile Beşiktaş - Çaykur Rizespor maçının stadı henüz resmi olarak açıklanamamış olsa da İstanbul'da maç oynamaya uyun stat yetersizliğinden dolayı mücadelenin büyük ihtimalle Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.