VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

O VETERİNER KENDİNİ SAVUNDU

15 Aralık 2014

Geçtiğimiz hafta Gerede’de ayı sanılan hayvanın köpek çıkması üzerine haber ulusal ve yerel basında geniş ...

Geçtiğimiz hafta Gerede’de ayı sanılan hayvanın köpek çıkması üzerine haber ulusal ve yerel basında geniş yer alırken, olayın kahramanı Gerede Belediyesi Veterineri Hüseyin Bal, “Tarafımızca yapılan incelemeden sonra, hayvanın ayı olmadığını köpek olduğunu anlatmamıza rağmen orada bulunan vatandaşlar ‘böyle köpek mi olur, bu ayı’ şeklinde konuşarak bizlere inanmak istemediler” dedi.

 Gerede’de her kesi şaşkına çeviren ayı sanılan hayvan köpek çıktı haberinin ardından hayvanı inceleyen kahramanı Gerede Belediyesi Veterineri Hüseyin Bal, yapılan eleştirilere ve yaşanan olayı anlatarak kendini savundu. Bal, yaşanan olayı şu şekilde anlattı;

“KÖPEK OLDUĞUNU VATANDAŞA ANLATAMADIK”

 “Hastanenin bahçesinde ayı olduğu haberi verilince hemen oraya gittik. O esnada hastane bahçesine toplanan kişiler yavru ayı diye ellerine aldıkları hayvanla resim çekiyorlardı. Bu resimlerde sosyal paylaşım sitelerinde vatandaşlarca (ayı ile fotoğraf çektirdik) şeklinde paylaşılmış. Tarafımızca yapılan incelemeden sonra, bunun ayı olmadığını köpek olduğunu anlatmamıza rağmen orada bulunan vatandaşlar (böyle köpek mi olur bu ayı) şeklinde konuşarak, bizlere inanmak istemediler. Bunun üzerine biz de hayvanı su deposuna getirdik.”

VATANDAŞ ORTALIĞI KARIŞTIRMIŞ

“O sıralarda hastane personelinin Bolu'yu arayarak, ilçede ayı olduğunu bildirmesi üzerine Milli Parklar'dan beni aradılar. Bize bu hayvanın ayı olup olmadığı soruldu. Bizde köpek olduğunu bildirmemize rağmen (emin misiniz?) şeklinde sorular soruldu. Biz de (eminiz, bu bir köpek) dedik. Kendilerine vatandaşlar tarafından ısrarla (ayı olabilir) denilmesinden dolayı, çok zayıf bir ihtimal dahi olsa gelip bakacaklarını söylediler. Ertesi gün köpeği alan personel (bir de hocamıza gösterelim) diyerek ilçemizden ayrıldı. Olay bu şekilde olmuştur.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.