VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

19 YIL SONRA YAKALANDI!

15 Aralık 2014

Bolu’da bir kişiyi öldürüp yanındaki kadını da yaraladıktan sonra ortadan kaybolan ve 19 yıldır aranan ...

Bolu’da bir kişiyi öldürüp yanındaki kadını da yaraladıktan sonra ortadan kaybolan ve 19 yıldır aranan Sebahattin Yılmaz (56), Sanayi Sitesi’nde yakalandı. Kuzörendağlı köyünde yaşamaya başladığı öğrenilen şahsın tanınmamak için sakal bıraktığı görüldü.

Gölcük Tabiat Parkı’nda 1995 yılında cinayet işlendi. Ayhan Bahşi’yi öldürüp yanındaki kadını da yaralayan Sebahattin Yılmaz, daha sonra ortadan kayboldu. Bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan Yılmaz’a 38 yıl hapis cezası verildi. Olaydan sonra ortadan kaybolan Sebahattin Yılmaz’ın Ağustos ayında Bolu’ya geldiği bilgisi alındı. Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şahsı takibe aldı. 4 ay süren takibin ardından Yılmaz, bugün Sanayi Sitesi’ne yakalandı. Kuzörendağlı köyünde ikamet ettiği öğrenilen şahsın, tanınmamak içinse sakat bıraktığı görüldü. Şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

3 yorum yapılmış
  • hf
    14 Aralık 2014 • 13:00
    yahu adam 2004 de zaten içerideydi ne kacağı başka suc işlemışse bilmem günahını almnayın adamın
  • blacknight
    14 Aralık 2014 • 13:00
    Köylüsuyum şimdiye kadar o köyden kimseye zarar vermiş biri değildir canavar olsa önüne çıkanı katlederdi. Demekki vardı o olayın bir sebebi.durduk yerede kimse kimseye zarar vermez.
  • zgrylmazcanavaroglu
    20 Nisan 2016 • 11:24
    On sene bu cinayetin cezasını yattı we cıktı.kavga edip şartlı tahliyesini yaktı.geri ceza evine alınmasının tek sebebi bu...yalan haberlerle mileti kandırmaktan başka işiniz yokmu.....canavaroglu özgür yılmaz
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.