VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

"BÜYÜK HALK BULUŞMASI"

14 Aralık 2014

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda ‘Büyük Halk Buluşması’ ...

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu’nda ‘Büyük Halk Buluşması’ isimli program düzenledi. Özcan, milletvekilliği döneminde yaptıklarını anlattı.

CHP Milletvekili Özcan, ‘Büyük Halk Buluşması’ adını verdiği programa katılanları eşiyle birlikte kapıda karşıladı. Salonun önünde uzun kuyruklar oluştu. Özcan’ı dinlemek için gelenler salonu hıncahınç doldurdu. Kimileri salonun merdivenlerinde dikilerek, kimileri de salonun dışarısına kurulan ekranlar aracılığı ile Vekil Özcan’ı izledi. Yoğun ilginin olduğu programa, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP İl ve İlçe Yönetimi, başka siyasi partilerden yöneticiler ve vatandaşlar katıldı. Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 3 buçuk yıllık milletvekilliği döneminde yaptıklarını slayt eşliğinde katılımcılara anlattı.

PROGRAMA GÜRSEL TEKİN DE KATILDI

Programa katılan CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ise,  Özcan’ı dinlemeye gelenlere kürsüden seslendi.Tekin; “Diyanet İşleri Başkanlığı'nın görevi bu pis işleri afişe etmektir. İnançlarımızın gereği bunları uyarmaktır. Bu Diyanet İşleri ne yaptı biliyor musunuz? Bilirsiniz camilere fetva gönderilir, kazara namuslu bir Diyanet İşleri uzmanı 17 ve 25 Aralık'tan önce haram ve yolsuzlukla ilgili bir fetva gönderiyor. Çok güzel bir fetva. Sonra ne oldu biliyor musunuz? 17 ve 25 Aralık oldu diye bunu ortadan kaldırdılar. Böyle bir rezalet olabilir mi? Davutoğlu'na çağrıda bulunmak istiyorum. Sayın Kılıçdaroğlu ile ilgili elinizde hangi belgeler varsa çıkartmazsanız namertsiniz. Palavra konuşmayacaksınız, devletin mekanizmaları elinizde” diye konuştu. Program soru-cevap ile sona erdi.

Haber: Sercan Ateş/Köroğlu Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.