VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

REHA HOCADAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

14 Aralık 2014

Kendi sahamızda 2-0 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, “Takım olarak ...

Kendi sahamızda 2-0 kaybedilen Antalyaspor maçının ardından konuşan Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, “Takım olarak kaybettik. Bahanelere sığınmamak lazım. Maçtan önceki gece 4 oyuncumuz serum yedi. Bunlar bahane değil. Sahaya çıkıyorsanız 11 kişi gerekeni sahada yapmalısınız” dedi.

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Boluspor Teknik Direktörü maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Antalyaspor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Reha Erginer, kapanan defansı açmak adına bir şey yapamadıklarını söyledi. Erginer, "Bizim için önemli bir maçtı. Kritik bir virajdı. Bizim için eşik atlama maçıydı. Bu maçı öyle görüyorduk. İyide hazırlandık. Maça baktığımızda biraz hayal kırıklığınla sonuçlandığını söyleyebilirim. Çok üzüldüğüm maçlardan biri oldu. Çok daha iyi bir oyun bekliyordum. Sahaya yansımadık bugün istediklerimizi. Aslından çok pozisyon vermedik. Rakip çok kapandı. Bizde son haftalarda iyi futbol oynayan bir takımdık. Buraya puan yada puanlar almak için gelmişler. Çok kapandılar. Kapanan defansı açacak gerekli hamleler yapamadık. Biraz daha üretken olabilirdik. Biraz daha pas yapabilirdik. Bunları gerçekleştiremedik. Üzgünüz ve önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu.

OYUNCULAR HASTALANDI

Antalyaspor maçı öncesi tesislerde şok yaşadıklarını söyleyen Erginer, 4 oyuncunun hastalandığını söyledi. Bu hastalığı bahane olarak görmediklerinin de altını çizen Reha hoca, "Maçta kaybetmeyi birebir futbolcuların üstüne yüklememek lazım. Bu sonuçta bir takım oyunu. Yani biri gol yiyor, öbürü atamıyor. Tabi ki hataları oluyor. Ama takım olarak kaybediyoruz. Maçta ilk yarı ve ikinci yarıda kırılma anları oldu. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Ama kişileri oyuncuları tek tek suçlamak doğru değil. Takım olarak kaybettik. Bahanelere sığınmamak lazım. Aslında konuşacağımız başka şeyler de olabilir ama bunları çok konuşan biri değilim. Dün akşam 4 oyuncumuz serum yedi. Kibong ısınırken sakatlandı. Fark ettiyseniz Kenan ile İsmail Haktan’ı birinci dakikadan itibaren ısınmaya gönderdim. Emre’de hiç antrenman yapamadan oynadı. Bunlar hiçbir bahane değil. Sahaya çıkıyorsanız 11 kişi gerekeni sahada yapmalısınız. Bizim için bunlar bahane değil. Lig burada bitmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Bizim tekrar ayağı kalkacak gücümüz var. Galibiyet gösterecek o duruşu sahada göstermemiz gerek. Bu anlamda hem sakatlıkları atlatıp psikolojik anlamda toparlanmamız gerekecek bir hafta olacak” ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.