VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇARESİZ ANNE KENDİNİ YAKMAK İSTEDİ

13 Aralık 2014

Tepecik Mahallesi’nde bir kadın evlenen kızının kendisiyle görüşmediği gerekçesiyle benzinle kendini yakmak istedi. Çaresiz kadın, ...

Tepecik Mahallesi’nde bir kadın evlenen kızının kendisiyle görüşmediği gerekçesiyle benzinle kendini yakmak istedi. Çaresiz kadın, “Ben kızıma ne yaptım onu babasız 15 sene büyüttüm” diyerek gözyaşı döktü.

 Edinilen bilgiye göre, olay saat 17:30'da Tepecik Mahallesi Şehit Mustafa Değercan Sokak'ta meydana geldi. Otopark firmasında çalışan Şerife Uzun isimli kadın, bir süre önce evlenen kızı Çeşminaz K.’nın kendisiyle görüşmediği ifade ederek benzinle kendini yakmak istedi. Üzerine benzin döken ve çakmakla kendini yakmakla tehdit eden kadın, kızıyla görüşmek istediği söyledi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin uzun süren ikna çabaları yetersiz kaldı. Şerife Uzun’un kendine zarar vermesi ihtimaline karşı 112 ve itfaiye ekipleri hazır bekletildi. Olay yerine getirilen Şerife Uzun’un kızı Çeşminaz K. feryat eden annesinin yanına gitmedi. Polis ekipleri kadını ikna ederken benzin döktüğü montu üzerinden çıkarttı.

 GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

 Şerife Uzun, “Kızımla görüşemediğim için intiharın eşiğine geldim. 'Kızını Kurban Bayramı'nda yanına göndereceğiz' diye söz verdiler ve göndermediler. Ben evladımı 15 sene babasız yetiştirdim. Onun yuvasını bozacak birisi değilim” diyerek gözyaşlarına boğuldu. Çaresiz anne Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.