VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

FACEBOOK'A "BEĞENMEDİM" BUTONU EKLENİYOR!

13 Aralık 2014

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, siteye beğenilmeyen iletiler için 'beğenmedim' butonunu koymayı düşündüklerini açıkladı.   Facebook’un kurucusu ve ...

Facebook kurucusu Mark Zuckerberg, siteye beğenilmeyen iletiler için 'beğenmedim' butonunu koymayı düşündüklerini açıkladı.

 

Facebook’un kurucusu ve CEO’su Mark Zuckerberg, sitede, ‘like’ butonunun tersi olarak işlev görecek ‘dislike’ butonuna yer vermeyi düşündüklerini açıkladı.

ABD’nin California eyaletinde katıldığı bir oturumda Facebook için kullanıcılardan en fazla gelen talebin "beğenmedim" butonu olduğunu belirten Zuckerberg, Facebook’a 'dislike' butonu eklenmesinin sitenin kullanıcılarından gelen en yoğun istek olduğunun ve bunu hayata geçirmek için uygun bir yol bulunması gerektiğini söyledi.Her gün binlerce insanın Facebook'ta hayatlarındaki mutlu ve mutsuz anlarına yönelik paylaşımlar yaptığını ifade eden Zuckerberg, insanların sitedeki paylaşımlar hakkındaki görüşlerini daha geniş bir yelpazede ifade edebilmeleri için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.Her gün ortalama 4,5 milyar paylaşımın beğenildiği sitenin bu sayede kullanıcıları hakkında bilgi topladığı ise iddialar arasında.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.