VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LİSE ÖĞRENCİSİNİ KARNINDAN BIÇAKLADILAR

11 Aralık 2014

Akşam saatlerinde 300 kişilik öğrenci grubunun okul basmaya yeltendiği dakikalarda bir de bıçaklama olayı yaşandı. Mimar ...

Akşam saatlerinde 300 kişilik öğrenci grubunun okul basmaya yeltendiği dakikalarda bir de bıçaklama olayı yaşandı. Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri arasında çıkan kavgada bir öğrenci karın boşluğundan bıçaklandı. Olayın, diğer kavgayla alakasının olmadığı öğrenildi.

 

Bolu kent merkezinde bugün rezalet görüntüler yaşandı. Bir futbol maçı sonrası hayırsever işadamı İzzet Baysal’ın adını taşıyan iki ayrı lisenin öğrencileri birbirine girdi. Yenilgiyi hazmedemeyen öğrenciler, 300 kişilik grupla yenildikleri okulu basmaya yeltendi. Polisin araya girmesiyle büyük bir facia önlendi. Aynı dakikalarda Uğur Mumcu Parkı’nda bıçaklı kavga ihbarı geldi. Herkesi iki okulun karşı karşıya geldiğini düşündü ancak korkulan olmadı.

Karnından bıçakladı

Edinilen bilgiye göre, Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören iki öğrenci grubu arasında kavga çıktı. Cebindeki bıçağı çıkaran O.A., kavga ettiği N.Ç.’yi sol karın boşluğundan bıçaklandı. Kanlar içinde yerde kalan yaralı öğrenci olay yerine gelen ambulansla İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ne kaldırıldı. N.Ç.’yi bıçaklayan O.A. gözaltına alınırken, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Gördüğü tanığı iki kişi ifade için karakola gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.