VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HÜRRİYET GAZETESİ'NİN HABERİ HERŞEYİ ANLATIYOR

11 Aralık 2014

Bolu’da lise öğrencilerin diğer bir liseyi basmak için İzzet Baysal Caddesi boyunca slogan atarak yürümesine ...

Bolu’da lise öğrencilerin diğer bir liseyi basmak için İzzet Baysal Caddesi boyunca slogan atarak yürümesine Hürriyet Gazetesi’nin yaptığı haber ve attığı başlık her şeyi anlatıyordu. Gazete “İzzet Baysal bu günleri görseydi kahrolurdu” başlığı ile duyurduğu haber Bolu’yu tüm Dünya'ya rezil etti.

Çok yazık oldu….

 Bolu’da iki okulun futbol karşılaşması sonrasında öğrenciler kavga ederken, 300 kişilik öğrenci grubu İzzet Baysal Caddesi’nden sloganlar atarak kavga ettikleri öğrencilerin okullarını basmak istediler. polis öğrencileri güçlükle durdurdu.

 Edinilen bilgiye göre, Karaçayır Mahallesi’nde bulnan futbol sahasında İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımları arasında oynanan maçın bitimiyle kavga çıktı. Okul öğrencileri birbirilerine saldırırken, maçta yenilen İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde eğitim gören 300 öğrenci İzzet Baysal Caddesi’ne çıkarak yürümeye başladılar. Slogan atan öğrenciler, Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne doğru yürüyüşe geçtiler. “Ya Allah bismillah Allahu ekber” diyerek slogan atan öğrencileri polis öğrenciler durdurmakta güçlük çekti.

 Gazetecilere hakaret ederek küfürler yağdıran öğrenciler daha sonra geriye dönerek okullarına doğru gittiler.

8 yorum yapılmış
  • liseli
    10 Aralık 2014 • 13:00
    hep siz lanet olası basın yüzünden çekmeyin dedikçe inadına çekiyorsunuz yüzünüz olsa tarafları yatıştırırsınız Başkanın yakın adamısınız artık üstüne hangi mühabiriniz alınırsa
  • yalçın özbaş
    10 Aralık 2014 • 13:00
    öğrenci değil soytarı bunlar soytarı...Eğitim sistemi,eğitimciler daha önemlisi de aileleri sorumludur yaşanan bu kepazelikten...Gerçi eğitimciler napsın ailesinin terbiye edemediğine,birşey dese suş yapsa suç.polis durdurmakta güçlük çekmiş...polis ne yapsın;dokunsa suç joblasa suç.vereceksin hepsine birden sopayı bak nasıl kolay oluyor durdurmak.bir daha da bu soytarılık tekrarlanıyor mu göreceksin...
  • ihsan akar
    10 Aralık 2014 • 13:00
    Aşağıda yorum yapan liseli nikli çocuğun ukelalığı gösteriyor bunların rezilliğini.Öğretmen ne yapsın dövsün mü ,doktorlar rapor vermeye dünden razı sonra öğretmen suçlu oluyor.Diğer haber başlığını atan size de sormak laızm nedne suçlular öğretmenler oluyor .Bu soytarıları orla okula gönderen devlet adam gibi bir eğitim sistemi olmayan bakanlık değilmi suçlu?
  • melungeon
    10 Aralık 2014 • 13:00
    terbiyesiz magandalar. liseliler.zaten aldığınız eğitimde hayır yok sizden ne beklenir vatana millete hiç faydanız olmaz..
  • TC Tugay
    10 Aralık 2014 • 13:00
    Hepsi BASININ Yalanları arkadaşlar Böyle bişi söz konusu değildir EML MERKEZ Varsa işin ucunda herşey kurgu ve hayal ürünüdür.
  • oğuz canbaz
    10 Aralık 2014 • 13:00
    gerçekten bende mimar izzet baysal mezunuyum ama bunlar insan olamaz arkadaşlar gerçekten insan değil gerçekten yazık izzet baysal babamızın şimdi kemikleri bu gençler mi sızlıyordur bu gençler mi emanet alacak boluyu bu gençlerden bir cacık olmaz gerçekten üzüldüm boluya yakışmayan bir davranış bolu gerçekten utanmalı
  • onr cskn
    10 Aralık 2014 • 13:00
    lutfen yalan yanlis haberler yapmayalim arkadasim varsa bi sikinti mimarin onune bekleriz ama o slogan atan grub kendi okuluna gidiyodu kardesim bende o grup dahilindeydim diger grup ise dostluk maciydi dedi bizi yol ettiler kardesm yalan yalnis seyler yazmayin
  • EmreY
    7 Şubat 2017 • 05:57
    Olay yerinde saçlarımı düzeltiyordum beni harley botlarımla çekmişler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.