VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HOCA TRANSFER KONUSUNDA KAÇAK OYNADI...

10 Aralık 2014

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Ligde kolay maç yok. Alınan sonuçlardan ve oynanan oyundan rahatlıkla ...

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, “Ligde kolay maç yok. Alınan sonuçlardan ve oynanan oyundan rahatlıkla görülebilir. Antalyaspor maçı kazanıp hem seri yakalamak hem de iç sahada ki üç puan hasretine son vermek istiyoruz” dedi.

Erginer ayrıca, sakatlık geçiren Emre Kılınç’ın durumunu değerlendirerek, “Emre’nin durumu hafta sonuna kadar netlik kazanacak. Şuan salonda çalışmalara devam ediyor” şeklinde konuştu. Erginer ayrıca, devre arası transferi için de kapalı konuştu.

HABER: OĞUZ AKYÜZ

Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, iç sahada alınan başarısız sonuçlara Antalyaspor maçıyla son vermek istediklerini ifade ederek, “İç sahada güzel oyunumuzu skora yansıtamıyoruz. İçeride son oynadığımız Kayserispor maçında uzatma dakikaların yediğimiz golle berabere bitirdik. Bizi umutlandıran tek şey oyun anlamında sıkıntı çekmiyoruz. Güzel oyunu skora yansıttığımız taktirde bu hafta Antalyaspor maçında üç puanı hedefliyoruz” dedi.

GÖZLER EMRE’DE….

Sakatlanan Emre Kılınç’ın durumunun hafta sonu belliolacağını ifade eden Erginer, “Emre son maçta sakatlandıktan sonra mr çekildi. Şuan durumu netlik kazanmış değil. Salonda çalışmalara devam ediyor. Emre’nin oynayıp oynamayacağı hafta sonuna kadar belli olur” diye konuştu.

TRANSFERE ÜSTÜ KAPALI YANIT

Devre arası transfer yapılıp yapılmayacağı konusundaki soruya ise, “Devre arası transferi için şuan konuşacak bir şey yok. Biz önümüzdeki maçlara odaklandık. Bunları zamanı geldiğinde konuşuruz” sözleriyle yanıtladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.