VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ŞANLIURFA'DA 3 ASKER ŞEHİT OLDU!

9 Aralık 2014

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 asker şehit oldu. Bir askerin cinnet getirdiği ve arkadaşlarını öldürerek intihar ...

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 3 asker şehit oldu. Bir askerin cinnet getirdiği ve arkadaşlarını öldürerek intihar ettiği Genelkurmay tarafından doğrulandı.

İLK BİLGİ: SURİYE'DEN ATEŞ AÇILDI

Saat 00.30 sıralarında meydana gelen olaya ilişkin ilk bilgiler, askerlerin Suriye tarafından açılan ateş soncu şehit oldukları şeklindeydi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de olayı doğrulamış, ancak nedeni hakkında araştırma yapıldığını söylemişti.

İKİ ARKADAŞINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Jandarma ekiplerinin sabah saatlerinde olay yerinde yaptığı incelemeler sonucunda, askerlerden birinin nöbet kulübesinde cinnet geçirdiği ve iki arkadaşını öldürerek intihar ettiği bilgisine ulaşıldığı kaydedildi. Askeri kaynaklardan alınan bu bilgi ilerleyen saatlerde Genelkurmay tarafından doğrulandı. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada olayın terör saldırısı olmadığı ifade edildi.

2 yorum yapılmış
  • melungeon
    8 Aralık 2014 • 13:00
    acaba öylemi yoksa başka türlümü...oldu.
  • yalçın özbaş
    8 Aralık 2014 • 13:00
    2 tane şehidimize Allah tan rahmet ailelerine sabır diliyorum.Yalnız haber başlığınız çok dikkat çekici ve bir o kadar da talihsiz! Cinnet geçiren askerin öldürdüğü 2 kardeşimiz bizim ve dinimizin nazarında şehittir,eyvallah da hem 2 cana kıyan sonrasında da kendi canına kıyan biri nasıl Şehit olarak adlandırılabilir???
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.