VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAYAN ZAHTEROĞULLARI ACILI ANNEYİ YALNIZ BIRAKMADI

8 Aralık 2014

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın eşi ve 3 çocuk annesi Mahire Zahteroğulları, önceki gün Aktaş Mahallesi’nde ...

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın eşi ve 3 çocuk annesi Mahire Zahteroğulları, önceki gün Aktaş Mahallesi’nde meydana gelen yangında alevlerin içine girerek çocuklarını kurtarırken yaralanan Mahmure Gencer’i tedavi gördüğü hastaneye giderek ziyaret etti. Bayan Zahteroğulları, acılı anneye, "Maddi manevi her zaman yanınızdayız" dedi.

 Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları’nın eşi Mahire Zahteroğulları İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesine giderek önceki gün Aktaş Mahallesi’nde meydana gelen yangında alevlerin içine girerek çocuklarını kurtarırken yaralanan Mahmure Gencer’i tedavi gördüğü Plastik Cerrahi servisindeki odasında ziyaret etti. Mahmure Gencer’e geçmiş olsun dileklerini ileten Mahire Zahteroğulları’na hastanın tedavisini yapan Dr. Şerif Yavuz ile Başhekim Yardımcısı Dr. Metin Tahaoğlu Mahmure Gencer’in durumu hakkında bilgiler verdi.

SÖZKONUSU EVLAT OLUNCA GÖZÜMÜZ HİÇBİRŞEY GÖRMÜYOR

Annelik duygusunun çok güzel, bir o kadar da çok zor bir görev olduğunu ifade eden Mahire Zahteroğulları, “Allah acil şifalar versin. Söz konusu evlatlarımız olunca gözümüz hiç bir şeyi görmüyor. Canınızı hiçe sayıp o alevlerin içinden evladınızı kurtararak ne kadar güçlü olduğunuzu gösterdiniz. Bu gücünüzü muhafaza edin ve iyileşip, sağlığınıza kavuşup, evlatlarınızın başına geçin. Allah daha beterinden saklasın” dedi.

MADDİ-MANEVİ SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Mahmure Gencer ile yakından ilgilenen Mahire Zahteroğulları, “Sayın Valimizin de selamları var. Geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Maddi-manevi sizlerin yanınızdayız. Sıkıntıları birlikte aşacağız. Onlar çözülecek şeyler. Elimizden geleni yapar, malı yerine koyarız. Allah başka dertler vermesin, evlat acısı vermesin” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Mahire Zahteroğulları’na teşekkür eden Mahmure Gencer yangın anında yaşadıklarını anlattı “Çok şükür can kaybımız olmadı” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.