VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK PARTİLİ ESKİ VEKİL TUTUKLANDI

8 Aralık 2014

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski ...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Twitter hesabından hakaret ettiği iddialarıyla yapılan şikayetler üzerine gözaltına alınan eski AK Parti Milletvekili Feyzi İşbaşaran sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme-tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı.

Feyzi İşbaşaran adliyeye götürülürken, bulunduğu polis aracını yumurta yağmuruna tutan kalabalığı, polis güçlükle kontrol altına aldı. İşbaşaran'ı polisler adliyeye getirdiğinde de bir grup tekme-tokat saldırdı. Feyzi İşbaşaran'ı öfkeli kalabalığın elinden polisler zor kurtardı. AK Parti’den istifa ettikten sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hakkında attığı tweetlerle tanınan Fevzi İşbaşaran’ın dün de Twitter hesabından Cumhurbaşkanı için yazdığı tweetler nedeniyle hakkında çok sayıda şikayet olduğu belirtildi.

ARACI YUMURTA YAĞMURUNA TUTULDU

Şikayetler nedeniyle gece saatlerinde gözaltına alınan Feyzi İşbaşaran, Beyoğlu Polis Merkezi’ne getirildi. Bir grup AK Partili de İşbaşaran’ı protesto için polis merkezi önünde toplandı. İşlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye götürülmek için polis aracına bindirilen İşbaşaran’ın bulunduğu araç yumurta yağmuruna tutuldu.

ERDOĞAN'I TEHDİT ETMİŞTİ

AK Parti eski milletvekili Feyzi Başaran'dan Londra seyahatinin ardından gece gittiği otelde gözaltına alındığını iddia ederek, Twitter hesabından dün şu mesajları paylaşmıştı:

 “Londra’dan geldim. Saat bu saat. Tayyip’in polisleri otelde kaldığım odayı bastı , giyinip gidiyorum. Senden Korkan senden akçak olsunsun. HODRİ MEYDAN…. Hiç korkmam , ÇÜNKÜ HIRSIZ DEĞİLİM. SENİ TÜM DÜNYAYA REZİL EDECEĞİM. Diktatör, biz 12 Eylül’den geliyoruz. Geç bu sabah otelden almaları. Seni sarayından alacağız.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.