VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BİRİ BU ADAMI DURDURSUN!

8 Aralık 2014

Olaylarıyla gündemden düşmeyen Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, deplasmanda Kayserispor’a yenildikleri maçın ardından basın toplantısında ...

Olaylarıyla gündemden düşmeyen Osmanlıspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, deplasmanda Kayserispor’a yenildikleri maçın ardından basın toplantısında terör estirdi. Boluspor maçında da sahayı karıştıran Özköylü, Kayseri’deki tehditleriyle herkesi şok etti.

HABER: MURAT ÇELİK

 

Ligin 12’inci haftasında Süper Lig hedefiyle yoluna devam eden Kayserispor ve Osmanlıspor kozlarını paylaştı. Kayseri’de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1 kazanarak başkent ekibine ligdeki ilk yenilgisini tattırdı. Karşılaşma sonrası basın toplantısının yapıldığı salona giren Osman Özköylü, “Bugün burada Osmanlıspor'un kazanmasını engelleyen bir hakem vardı” diyerek sözlerine başladı. Bir anda kadın gazetecinin güldüğünü fark eden Osman Özköylü, “Niye gülüyorsun? Komik bir şey mi söyledim? Burada tiyatro mu oynuyor?” diyerek sert tepki gösterdi. Sitemini sürdüren Özköylü, “yapmıyorum” diyerek basın toplantısını noktaladı.

Üstlerine yürüdü

Bu sırada TV1 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Havur, “Yapmazsan yapma” diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine toplantının yapıldığı kapıdan geriye dönerek gazetecilere doğru gelen Özköylü, “Terbiyesiz herifler. Kayseri’de benim büyük emeğim var. Süper Lig’e benim sayemde çıktınız. Bana bu terbiyesizliği yapamazsınız. Kötü yaparım” diyerek tehditler savurdu. Daha sonra kadın gazetecinin üzerine doğru giden Özköylü, “Biri bana penaltı desin ben hocalığı bırakırım” diyerek yemin etti.

Bolu’yu da karıştırmıştı

Geçtiğimiz hafta Boluspor maçında da Kenan Şahin’e parmak sallayıp maç sonunda ortalığı karıştıran Osman Özköylü’ye ceza gelmedi. Her gittiği yerde terör estiren, basın toplantılarına koruma eşliğinde giren Özköylü’nün bu gücü nereden aldığı merak konusu oldu. Olay adamın, Kayseri’deki hareketleri nedeniyle kaç maç ceza alacağı merakla bekleniyor.

2 yorum yapılmış
  • Mukadder Başeğmez
    7 Aralık 2014 • 13:00
    Sizce bu herif bahsettiğiniz "gücü" kimden alıyor? Devamlı reklamını yaptığınız zihniyetten alıyor elbette! Koruması olanlar da İ.Melih'in oğlu olacak mafyatik zavallının köpekleri... Cesaretiniz varsa da bu yorumu yayınlarsınız...
  • ulubey
    7 Aralık 2014 • 13:00
    Seni boluda bişey yaparlardı amaa...Neyse kii ucuz yırttın yeni bitme özköylü artist..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.