VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SEBEN KENDİNİ AŞIYOR...

7 Aralık 2014

FOTOĞRAFLAR: Zafer Göder Bolu’nun Seben ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi 20 ...

FOTOĞRAFLAR: Zafer Göder

Bolu’nun Seben ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti (BGC) üyesi 20 gazeteciyi ilçenin tarihi güzelliklerini gezdirerek projeleri hakkında bilgi verdi. Özbağ, Seben Göleti'yle ilgili olarak, “Seben’i gelecekte turizm bölgesi yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Kaya Evleri’nin yanı sıra Seben Göleti ile turizm açısından önemli bir potansiyele sahibiz. Seben Göleti'nde su sporları yaparak turizmim merkezi olacağız” dedi. Seben Göleti'nin görünümü ise görenleri büyülüyor. 

 Bolu’nun şirin ilçesi Seben tarihi ve turistlik mekanları ve Seben Göleti ile turizme açılmayı hedefliyor. Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Bolu Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecileri ilçenin tarihi ve turizme açılacak bölgelerini gezdirerek bilgiler verdi. Özbağ, Seben Göleti’nin su sporlarıyla Türkiye’nin önde gelen turizm merkezlerinden birisi olmaya aday olduğunu ifade ederek, “Geçmişte orman yangınlarında helikopterler Karadeniz’den su taşıyordu, artık Seben Gölet’i kullanılıyor. Yangınlara müdahale anında olabilecek. Ayrıca su sporları yapılabilecek. Hatta göletin etrafına sahil yapılmasını bile hedefliyoruz. Çok büyük bir turizm potansiyeline sahip olduk ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sayın Valimiz Ahmet Zahteroğulları çok büyük destek veriyor. Ancak bu sadece benim veya Sayın Valimizin istemesi ile olmaz. Turizmde yol kat etmek, Bolu’yu ileriye götürmek istiyorsak, gazetecisinden siyasisine kadar herkesin el birliği yapması gerekiyor” dedi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.