VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

PRİJOVİC ADANA'YI YAKTI!

6 Aralık 2014

Boluspor’un 2-0 kazandığı maçın ardından Adanaspor camiası karıştı. Levent Eriş ile basın toplantısına katılan Adanaspor ...

Boluspor’un 2-0 kazandığı maçın ardından Adanaspor camiası karıştı. Levent Eriş ile basın toplantısına katılan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, “Bugünden sonra Adanaspor defteri Bayram Akgül ve ailesi için kapanmıştır” diyerek istifa etti.

Boluspor'a sahalarında 2-0 yenildikleri karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Levent Eriş'in basın toplantısına katılan Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, adeta istifasını açıkladı. Yaklaşık 9 yıldır Adanaspor'da yöneticilik yaptığını ifade eden Akgül, "İlk defa basın toplantısına katılıyorum. Basın danışmanımız da ceza yiyebileceğimiz yönünde uyardı ama o cezayı artık biz göze aldık. Bugün itibariyle Adanaspor'u bıraktım. Devre arasına kadar önümüzde 5 maç var. Bu sürede götüreceğim ama hiçbir maça gelmeyeceğim. Giderken Levent hocayı da alıp gidiyorum. Devre arasına kadar hocam da benimle devam edecek, o zamana kadar herhangi bir talip çıkarsa biz hazırız. Değilse devre arasından sonra biz yokuz diye konuştu.

Defter kapandı

Zehir zemberek açıklamalarını sürdüren Akgül şöyle konuştu;

“Zannediyorum Eyüp hoca altyapıyla çıkar, yoluna devam eder. Adanaspor'a, 9 sene önce aileme küfür ettirmek için gelmedim. Maalesef bu şehirde Adanaspor'a sahip çıkan değil, köstek olmaya çalışanlara, 'takım küme düşsün' diye şantiyelerde toplantı yapanlara destek verilip bize küfrediliyor. Bunun karşılığı olarak bugün itibariyle Adanaspor'u bırakmış bulunuyorum. Bana destek olan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bugünden sonra Adanaspor defteri, Bayram Akgül ve ailesi için kapanmıştır.”

Eriş'e teşekkür eden Akgül, bu zamana kadar ne maç sattığını ne de bahis oynadığını sözlerine ekledi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.